Jocuri

Harta „The Airship” a jocului ‘Among Us’ va fi lansată pe 31 Martie

Among Us
Among Us

Unul dintre cele mai captivante jocuri ale acestor ani va primi o nouă hartă. Among Us este un joc online, de deducere socială, multiplayer, dezvoltat și publicat de studioul american Innersloth. A fost lansat pe iOS și Android în Iunie 2018 și pe Windows în Noiembrie 2018, oferind jocuri între aceste platforme. Jocul a fost portat și pentru Nintendo Switch în decembrie 2020 și sunt planificate lansări pentru Xbox One, Xbox Series X și Series S în anul 2021.

Innersloth va lansa harta „The Airship” ca parte a unei actualizări gratuite pe care o veți putea descărca pe 31 martie. Anunțată anul trecut la The Game Awards, harta prezintă sarcini noi pe care le puteți îndeplini împreună cu partenerii de joc. De asemenea, vă va permite să decideți în ce cameră începeți, adăugând mai multă varietate.

Jocul a fost lansat în anul 2018, însă a câștigat foarte mult în popularitate în ultimul an. Sodapoppin, streamer Twitch, a popularizat jocul pentru prima dată pe Twitch în iulie 2020. Mulți alți streameri Twitch și YouTuberi au urmat exemplul, inclusiv creatori de conținut precum: xQc, Pokimane, Shroud, Ninja și PewDiePie.

To Top