Stiri

Holdingul condus de Octavian Radu devine actionar majoritar la Best Computers

Grupul RTC, care deține, printre altele, lanțurile de magazine Hollywood Music & Film și Diverta – cea mai mare rețea românească de retail (80 de magazine) de carte, muzică, film, papetărie, IT&C și jocuri, a devenit, în urma unei acțiuni de tip Share Exchange Agreement, acționar majoritar în grupul Best, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața IT&C.

Fuziunea RTC Holding – grupul Best este o demonstrație a faptului că „unu plus unu fac mai mult decât doi”. Cu pornire de la extinderea teritorială a rețelei de magazine Diverta și de la competența în domeniul IT&C retail a grupului Best, se obține cea mai bună formulă pentru a ajunge numărul 1 pe piața calculatoarelor din România.

RTC Holding si Best Computers, reprezintă astfel un nou si puternic parteneriat, cu un rulaj al noului grup de 180 milioane euro.

„Am văzut complementaritatea celor două companii, am văzut că unu plus unu fac mai mult decât doi, iar ceea ce construim acum este un parteneriat”, afirmă Octavian Radu, fondatorul RTC Holding.



“Pe piața de retail avem potențial de creștere foarte mare, nu credem în sistemele ieftine, ci în profesionalismul echipei și în consultanță de cea mai bună calitate în domeniul IT”, a declarat Robert Coman, Director General Best Computers.

To Top