Stiri

Holdingul condus de Octavian Radu devine actionar majoritar la Best Computers

Grupul RTC, care de■ine, printre altele, lan■urile de magazine Hollywood Music & Film ║i Diverta – cea mai mare re■ea romÔneascŃ de retail (80 de magazine) de carte, muzicŃ, film, papetŃrie, IT&C ║i jocuri, a devenit, ţn urma unei ac■iuni de tip Share Exchange Agreement, ac■ionar majoritar ţn grupul Best, unul dintre cei mai importan■i jucŃtori de pe pia■a IT&C.

Fuziunea RTC Holding – grupul Best este o demonstra■ie a faptului cŃ „unu plus unu fac mai mult decÔt doi”. Cu pornire de la extinderea teritorialŃ a re■elei de magazine Diverta ║i de la competen■a ţn domeniul IT&C retail a grupului Best, se ob■ine cea mai bunŃ formulŃ pentru a ajunge numŃrul 1 pe pia■a calculatoarelor din RomÔnia.

RTC Holding si Best Computers, reprezintŃ astfel un nou si puternic parteneriat, cu un rulaj al noului grup de 180 milioane euro.

„Am vŃzut complementaritatea celor douŃ companii, am vŃzut cŃ unu plus unu fac mai mult decÔt doi, iar ceea ce construim acum este un parteneriat”, afirmŃ Octavian Radu, fondatorul RTC Holding.“Pe pia■a de retail avem poten■ial de cre║tere foarte mare, nu credem ţn sistemele ieftine, ci ţn profesionalismul echipei ║i ţn consultan■Ń de cea mai bunŃ calitate ţn domeniul IT”, a declarat Robert Coman, Director General Best Computers.

To Top