Stiri

Horizon Zero Dawn primește o creștere a performanței cu NVIDIA DLSS

God of War
God of War

Jocurile Horizon Zero Dawn și Lemnis Gate se alătură lui ICARUS, Diablo 2: Ressurected și Chorus pe lista de jocuri cu DLSS. Având tehnologie de randare AI și nuclee Tensor AI dedicate, regăsite exclusiv pe plăcile video GeForce RTX, DLSS crește numărul de cadre pe secundă în jocuri în timp ce păstrează calitatea imaginii similară cu rezoluția nativă.

Lista completă de jocuri și aplicații cu NVIDIA DLSS a ajuns acum la peste 140 de titluri. De asemenea, Sony a lansat un nou PC tech trailer și specificații recomandate de sistem pentru God of War. Cu performanța adăugată, plăcile video GeForce RTX 3060, sau mai modelele mai performante, trec de 60 FPS la rezoluție 4K. God of War va beneficia de DLSS și NVIDIA Reflex.

God of War Trailer

Horizon Zero Dawn este un joc premiat, de tip action role-playing, dezvoltat de Guerrilla și publicat de Sony Interactive Entertainment, vândut în peste 700.000 copii pentru PC.

Horizon Zero Dawn cu DLSS

Mai multe jocuri cu DLSS

Chorus, jocul sci-fi de acțiune-aventură al celor de la Deep Silver este disponibil acum pe PC și este îmbunătățit cu NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced realiste. Atunci când este activat, DLSS crește performanța cu până la 45%. Pe 14 decembrie 2021, Lemnis Gate va fi îmbunătățit cu suport pentru NVIDIA DLSS, crescând numărul de cadre pe secundă de până la două ori. Lemnis Gate de la Ratloop Games este un FPS turn-based de strategie, unde luptele se întâmplă pe mai multe runde într-o buclă, astfel încât jucătorii vor fi nevoiți să gândească câteva ture în avans pentru a avea succes.

Lista de jocuri ce suportă DLSS se modifică de la lună la lună.

To Top