Stiri

HP EliteBook 800 G8 este propunerea ELKO pentru munca de la distanță

HP EliteBook 850 G8
HP EliteBook 850 G8

ELKO România aduce în atenția publicului laptopurile HP EliteBook 800 G8, mizând pe cererea crescută din partea celor care lucrează de la distanță. HP EliteBook 800 G8 are la bază o platformă Intel cu procesoare Core din generația a 11-a. Modelul aduce utilizatorilor săi performanța oferită de cele mai bune procesoare ULV (ultra-low voltage) de la Intel, din seria Tiger Lake-U, procesare susținută pe partea grafică de placa integrată Intel Iris Xᵉ Graphics și opțional de placa dedicată NVIDIA GeForce MX450.

Ecranul LED cu diagonala de 15,6 inchi, rezoluție Full HD (1920 x 1080) și Ultra Wide Viewing Angle asigură un raport ecran-corp îmbunătățit, de 85%, iar balamaua cu deschidere de până la 170° îl face ideal pentru vizionarea în modul colaborativ. În același timp, caracteristica opţională HP Sure View Reflect oferă discreție și împiedică instantaneu ochii curioşi să vadă ecranul, generând un efect reflectorizant, de culoarea cuprului, atunci când ecranul este privit din lateral, făcându-l să pară greu de citit.

Încorporând două sloturi de memorie DDR4 3200, HP EliteBook 850 G8 se bazează pe minim 4 GB și se poate extinde până la 64 GB, iar stocarea este asigurată de unități PCIe NVMe SSD cu capacitate de la 128 GB până la 1 TB.

HP EliteBook 850 G8 se poate conecta aproape de oriunde la internet, beneficiind de suport opţional pentru tehnologia de bandă largă wireless 5G, cu antene 4×4, care asigură viteze mari de descărcare şi încărcare. În plus, modulul Intel AX201 permite conectarea în rețelele locale cu Wi-Fi 6 și cu alte dispozitive folosind Bluetooth 5.

Camera web integrată cu senzor HD 720p și microfonul cu funcţia de reducere a zgomotului, bazată pe inteligență artificială, asigură o experienţă îmbunătăţită în conferinţe. În același timp, sistemul audio Bang & Olufsen folosește tehnologia HP Dynamic Audio ce adaptează semnalul de ieşire pentru convorbiri, muzică şi filme, eliminând şi zgomotul de fundal.

To Top