Stiri

HP prezintă două portabile cu ecran detașabil

HP SlateBook x2
HP SlateBook x2

HP a prezentat HP SlateBook x2 și HP Split x2, două PC-uri detașabile care oferă funcționalitatea completă a unui notebook cu ecran detașabil ce poate fi utilizat și pe post de tabletă subțire.
Rulând pe sistemele de operare Android, respectiv Microsoft Windows 8, aceste dispozitive 2 în 1 combină puterea stației de lucru și portabilitatea, oferindu-le clienților flexibilitatea de a crea, utiliza și partaja conținutul creat.

Modelul HP SlateBook x2 este primul dispozitiv detașabil cu sistem de operare Android și procesor mobil NVIDIA Tegra 4, care le oferă utilizatorilor posibilitatea unor jocuri video mai realiste, navigare rapidă pe Internet și redare video high-definition (HD) de calitate.

Modelul HP Split x2, care rulează pe sistemul Microsoft Windows 8, dispune de un ecran cu diagonala de 13,3 inch și de un procesor puternic, și este ideal pentru muncă sau jocuri.
Pentru a se asigura că nu se pierde din funcționalitate în schimbul portabilității, HP SlateBook x2 a fost prevăzut cu sistemul Android Jelly Bean 4.2.2 și oferă experiența Google prin intermediul unor servicii ca Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive și Google+ Hangouts pentru video chat multiperson, precum și accesul la aplicații și conținut digital prin intermediul Google Play.

Modelul SlateBook x2 are un procesor mobil NVIDIA Tegra 4, care permite utilizatorilor să acceseze aplicația TegraZone app și să testeze jocurile optimizate pentru Tegra 4. Ecranul tactil HD de 10,1 inch oferă linii fine, imagini clare și precizia culorii reducând luminozitatea excesivă. SlateBook x2 include, de asemenea, 64 de GB spațiu de stocare și DTS Sound+ Solution pentru a accesa și a se delecta cu fotografii, muzică și videoclipuri.
Produsele vor fi disponibile din iulie 2013.

HP SlateBook x2

HP SlateBook x2

To Top