Stiri

HTC a lansat în mod oficial noul One M8

HTC One M8
HTC One M8

HTC a lansat ieri seară noul One M8, vârful de gamă al anului 2014. Noul HTC One (M8) dispune de o camere foto UltraPixel, cu bliț Dual Flash și cu înregistrare video Full HD (1080p). Camera frontală wide-angle de 5 MP garantează fotografii selfie pentru rețelele sociale. Nu în ultimul rând, noul HTC One (M8) integrează de asemenea modul Slow Motion, care permite realizarea de clipuri video filmate cu încetinitorul și editarea ulterioară a acestora din punct de vedere al vitezei de derulare.
Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și include cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense 6. Carcasa este proiectată și construită din materiale durabile, iar designul integrează ecranul de 5 inch, cu afișaj full HD (1080p).

Peter Chou, CEO HTC: „În 2013 am lansat cel mai bun smartphone din lume, însă nu am încetat nicio clipă să căutăm să ne autodepășim și să ridicăm mai sus ștacheta. Suntem pionieri în inovațiile de tehnologii mobile și proiectăm și construim dispozitive care uimesc, inspiră și transformă industria smartphone-urilor. Sunt mândru să lansez astăzi cel mai impresionant, intuitiv și avansat smartphone din industrie, noul HTC One (M8)”.

HTC One M8

HTC One M8

Motion Launch poate detecta poziția telefonului în mediul înconjurător, prin intermediul unor senzori de mișcare, iar utilizatorul poate interacționa astfel cu telefonul fără a aprinde ecranul. Un simplu gest de glisare va activa dispozitivul, funcția Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul cu degetul.

Noul HTC One (M8) va fi disponibil la nivel mondial în variantele Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold în rețelele a 230 de operatori.

Primele impresii despre HTC One M8

To Top