Stiri

HTC Desire si HTC Legend

De astazi Vodafone Romania are in oferta sa doua noi modele HTC pe platforma Android: HTC Desire si HTC Legend

Clientii pot achizitiona noul HTC Desire la 199 Euro (TVA inclus) si HTC Legend, la 169 Euro (cu TVA), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000, care include 2000 de minute in retea, 400 de minute nationale si Internet pe mobil nelimitat.

HTC Desire vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz care asigura o viteza foarte buna de navigare pe Internet, pentru vizualizarea continutului multimedia si de raspuns la comenzi al telefonului. Printre caracteristicile telefonului se numara ecranul de 3,7”, cu rezolutie de 480×800 pixeli, camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz, memorie de 512 MB ROM si 576 MB RAM, slot card microSD de pana la 32 GB si card microSD de 4 GB inclus in pachet. De asemenea, acesta ruleaza Adobe Flash 10.1.

HTC Desire

HTC Desire video

HTC Legend se remarca in primul rand prin designul exclusivist. Telefonul are o carcasa prelucrata dintr-un singur bloc de aluminiu intr-o forma compacta. HTC Legend ofera, de asemenea, performante multimedia deosebite, cu ajutorul camerei foto de 5 MP cu autofocus si blitz, player-ului multimedia. HTC Legend dispune de slot card microSD pana la 32 GB si de card microSD de 2 GB inclus in pachet.

HTC Legend

HTC Legend video:

To Top