Stiri

HTC lansează noul One mini 2

HTC One mini 2
HTC One mini 2

HTC lansează astăzi One mini 2, cel mai nou membru din familia HTC One. Modelul HTC One mini 2 impresionează printr-un display HD compact, dar totodată generos, de 4,5 inch, este dotat cu HTC Sense 6, interfață HTC BlinkFeed și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone îmbină, într-un model compact, designul impresionant și construcția din metal cu experiența unică a noului HTC One (M8).

Camera frontală de 5 MP, HTC BoomSound și HTC Sense 6 oferă o experiență unică în categoria smartphone-urilor compacte, îmbrăcată într-un design remarcabil.
Deși compact, HTC One mini 2 incorporează tehnologia HTC BoomSound concepută pentru a reda sunete clare și puternice, capabilități audio excelente. Fiind echipat cu același amplificator disponibil la modelul HTC One (M8), noul HTC One mini 2 redă cu fidelitate tonuri joase depline, de la bass la treble, dar și tonuri înalte prin intermediul a două difuzoare frontale, tehnologie sinonimă inovațiilor multi-premiate din familia de dispozitive mobile HTC One.

Prin intermediul HTC BlinkFeed, ecranul de pornire al telefonului devine un agregator de știri, reportaje și actualizări din rețele sociale în timp real. HTC BlinkFeed oferă conținutul online de interes pentru fiecare utilizator și îl face mai accesibil și ușor de parcurs, fiind livrat din cadrul unei rețele de peste 1.000 de parteneri media. Interfața este împărțită în cadrane adaptabile pentru afișarea actualizărilor din social media alături de subiecte preferate din mass media, informații livrate în timp real pe ecranul de pornire al telefonului.

HTC One mini 2

HTC One mini 2

Momentele memorabile pot fi surprinse cu camera de 13 MP și transformate în videoclipuri Zoe Highlight, apoi partajate cu prietenii și familia prin intermediul aplicației HTC Zoe și altor canale de social media. Pentru momente cu adevărat speciale, funcția de Remix permite persoanelor din grupul propriu de contacte să adauge fotografii, videoclipuri și coloane sonore pentru a crea videoclipuri Zoe Highlight și să prezinte experiența unei întâmplări din perspective diferite.

Noul HTC One mini 2 va fi lansat în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold și va fi disponibil în EMEA și în Asia începând cu luna iunie 2014.

To Top