Stiri

Huawei lanseaza ceasul Huawei Watch

Huawei Watch
Huawei Watch

Huawei a lansat, in cadrul Mobile World Congress 2015, Huawei Watch, care ruleaza pe platforma Android Wear.
Ceasul, complet circular, are un ecran tactil AMOLED de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir si un cadru din otel inoxidabil. Noul gadget Huawei incorporeaza un senzor pentru monitorizarea batailor inimii si un accelerometru cu 6 axe. Huawei Watch este primul ceas inteligent din familia dispozitivelor purtabile Huawei.

Conceput de catre o echipa de designeri de ceasuri traditionale, avand expertiza in crearea celor mai in tendinte ceasuri, atentia la detalii devine evidenta de la prima vedere, intrucat Huawei Watch are un ecran acoperit cu cristale de safir, cu o rezolutie de 400 x 400 pixeli, o densitate de pana la 286 ppi si o rata de contrast de 10.000:1. Astfel, Huawei Watch este ceasul inteligent cu cele mai vibrante culori, care ruleaza pe platforma Android.
Realizat din mai bine de 130 componente, Huawei Watch are un cadru si un sistem de prindere din otel inoxidabil, rezistent la zgarieturi. Huawei Watch este disponibil in trei variante de culoare: auriu, argintiu si negru.

Conceput avand in minte personalizarea, ceasul va pune la dispozitia utilizatorilor mai mult de 40 de fete unice, inclusiv o gama completa de curele de ceas, realizate din diferite tipuri de materiale. Huawei Watch va veni impreuna cu o statie magnetica de incarcare pentru a usura procesul de incarcare.

Ruland pe platforma Android Wear, Huawei Watch le permite utilizatorilor sa primeasca SMS-uri, email-uri, sa aiba acces la calendar, la aplicatii si la notificarile legate de apeluri. Compatibil cu smartphone-uri care ruleaza pe platforma Android 4.3 sau o versiune mai recenta a acesteia, Huawei Watch se mandreste cu un puternic procesor Qualcomm de 1.2GHz pentru performante optime, inclusiv un spatiu de stocare de 4GB, 512MB RAM si conectivitate Bluetooth 4.1.
Pentru pasionatii de sport, dar si pentru cei interesati de performantele activitatilor lor sportive, Huawei Watch vine cu un senzor pentru monitorizarea batailor inimii, un accelerometru cu 6 axe si un barometru care detecteaza automat in timp real daca utilizatorul se plimba, alearga, merge pe bicicleta, se catara sau doarme. Mai mult, utilizatorii pot monitoriza totul, de la numarul de calorii arse, la bataile inimii, distanta de catarare, pasii facuti sau distanta parcursa.

Pentru a incuraja consumatorii sa traiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita, Huawei si-a propus sa creeze un ecosistem pentru dispozitivele purtabile care sa ii ajute pe utilizatori sa isi seteze obiective si sa urmareasca progresul realizat.
Avand parteneri importanti precum Jawbone, Ecosistemul Huawei cauta sa ofere utilizatorilor aplicatii third party, de sanatate si fitness, care vor incuraja utilizatorii sa traiasca asa cum isi doresc.

Huawei Watch

Huawei Watch

To Top