Stiri

Huawei lansează modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G în cadrul CES 2014

HUAWEI Ascend Mate2 4G
HUAWEI Ascend Mate2 4G

Huawei a lansat astăzi modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G în cadrul târgului CES (Consumer Electronics Show) 2014. Smartphone-ul 4G LTE oferă mai multă putere și un ecran mai mare pentru ca oamenii din întreaga lume să profite de oportunități în orice moment.

Cu ecranul său IPS de 6.1 inci, bateria de 4050 mAh și camera frontală de 5 megapixeli, HUAWEI Ascend Mate2 4G este perfect pentru ca utilizatorii să se bucure de divertisment non-stop și are îndeajuns de multă putere pentru ca aceștia să urmărească 6 filme descărcate sau să asculte până la 100 ore de muzică, la o singură încărcare.

HUAWEI Ascend Mate2 4G include un puternic procesor quad core de 1,6 GHz și o baterie rezistentă de 4050 mAh pentru ca utilizatorii să se bucure de multe ore de navigat pe Internet la o singură încărcare. Mai mult, noul model vine cu o tehnologie unică de economisire a energiei care îmbunătățește performanța acestuia cu mai bine de 30%, în comparație cu alte smartphone-uri din categoria sa.

HUAWEI Ascend Mate2 4G are o grosime de 9,5 mm, iar forma sa stilată și ergonomică permite ca telefonul să fie utilizat cu ușurință. HUAWEI Ascend Mate2 4G vine cu interfața proprietară Huawei, Emotion UI 2.0. În plus, intuitiva interfață include tehnologia Huawei One-Hand UI datorită căreia telefonul poate fi utilizat cu o singură mână, acum mult mai ușor datorită raportului ecran – corp de 79% al HUAWEI Ascend Mate2 4G.

Funcția Floating Window oferă accesul la note, mesaje, calendar și calculator în orice moment, iar interfața Huawei Simple UI permite personalizarea ușoară, perfectă pentru cei care vor să își păstreze ecranul simplu.

HUAWEI Ascend Mate2 4G

HUAWEI Ascend Mate2 4G

Usurința în utilizare în orice situație este asigurată de către funcții speciale precum Gloves Mode și Driving mode cu ajutorul cărora utilizatorii pot folosi telefonul chiar și atunci când poartă mănuși sau când conduc.

Masurând 6,1 inci, ecranul larg al modelului HUAWEI Ascend Mate2 4G este ideal pentru vizualizarea documentelor, urmărirea filmelor sau navigarea printre fotografii. Utilizatorii pot surprinde momentele frumoase și pot vizualiza fotografiile, datorită camerei principale BSI de 13 megapixeli a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 4G, cu o deschidere de 2.0, care realizează fotografii clare, la o calitate profesională, indiferent de situație. Mai mult, camera frontală a telefonului, de 5 megapixeli, cu panoramă verticală și funcția de retuș al feței Auto Face Enhancement, dă ocazia utilizatorilor să facă fotografii de tip selfie mult mai ușor și distractiv.

Pentru a ține pasul cu stilul de viață alert din ziua de astăzi, HUAWEI Ascend Mate2 4G oferă conectivitate peste tot. Fie că utilizatorul se află la birou, pe drum sau acasă, conectivitatea CAT4 LTE a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 permite descărcarea de filme în câteva minute sau încărcarea de fișiere pentru serviciu într-o clipită, cu viteze de până la 150 Mbps. Din gama de opțiuni pentru conectivitate nu puteau lipsi WiFi și Bluetooth 4.0.

Pentru a adăuga mai multă distracție și culoare noului smartphone, accesorii suplimentare, precum căști Bluetooth, huse și o baterie externă, vor fi disponibile spre cumpărare.

To Top