Stiri

Huawei lansează telefoanele Honor

Huawei Honor 6 Plus
Huawei Honor 6 Plus

Huawei lansează pe piața din România noua gamă de smartphone-uri Honor, care va include modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly și Honor 3C, disponibile în exclusivitate la eMAG începând de astăzi.

Toate cele patru modele sunt dual-sim și sunt disponibile la prețuri cuprinse între 589.99 lei TVA inclus și 2079.99 lei TVA inclus.
Vârful de gamă Honor 6+ are un ecran Full HD, cu o diagonală de 5,5 inci, o rată de contrast de 1500:1, și este echipat cu nu mai puțin de 3 camere foto. Tradiționala cameră pentru selfie-uri este însoțită de două camere paralele, de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezoluție de 13MP. În plus, camera focalizează mai precis și mai rapid (începând de la 0,1 secunde). Honor 6+ face față cu brio și în condiții de fotografiere cu o iluminare scăzută. Experiența de utilizare ultra-rapidă este garantată de procesorul Kirin 925, iar seria de caracteristici a modelului este completată de memoria operațională de 3GB și de bateria de 3600 mAh, care permite utilizarea în regim moderat timp de două zile.

Spațiul intern Honor 4X are o diagonală de 5,5 inci și un procesor octa-core de 64 bit Kirin 620, care, împreună cu cei 2GB de RAM, permite rularea fără probleme a aplicațiilor și a jocurilor. Bateria de 3000 mAh asigură funcționarea de până la 72 ore, fără încărcare. Funcția Dual SIM (Dual Standby) le oferă utilizatorilor șansa de a folosi telefonul atât în scopuri de business, cât și personale.

Designul elegant și simplu al telefonului este pus în evidență de carcasa din spate, confecționată dintr-un material cu textură metalică 3D, fiind inspirată de ultimele tendințe din industria modei.

Huawei Honor 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus

To Top