Stiri

Huawei lansează telefonul P8

Huawei P8
Huawei P8

Huawei a lansat smartphone-ul Huawei P8. Noul model este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de până la 1,2°, integrează primul senzor RGBW în patru culori.

În plus, funcția “Search phone by voice”, integrată în telefon, le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.

Huawei P8 a fost proiectat să interacționeze prin gesturi cu utilizatorii. Astfel, prin apăsarea de două ori a ecranului, sau prin cea îndelungată, se poate realiza o captură de ecran, în timp ce desenarea unui cerc pe ecran capturează repede conținutul dinăuntrul acestuia. În plus, funcția “Search phone by voice” le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.

Telefonul integrează o baterie de 2600 mAh și un procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit, care livrează o performanță ridicată. Pentru utilizatorii de cartele SIM 4G, device-ul integrează dual 4G SIM cu două sloturi flexibile pentru cartelă, care suportă orice format de cartelă SIM.

Huawei P8

Huawei P8

Seria de telefoane P, lansată în 2012 de Huawei, a avut succes de-a lungul timpului pe întregul Glob, această afirmație fiind ilustrată și de cifrele de vânzări. Astfel, vânzările globale ale Huawei P6 au totalizat 5 milioane de unități în 60 țări. Huawei P7 a depășit 4 milioane unități în peste 100 țări, în doar șase luni, iar succesul celor două modele indică un potențial imens pentru noul Huawei P8.
Huawei P8 va fi disponibil în două versiuni: versiunea premium si versiunea standard, iar acestea vor fi disponibile inițial în peste 30 de țări, inclusiv China, Columbia, Franța, Germania, Mexic, Spania, Africa de Sud, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-ul va fi disponibil si pe alte piețe.

To Top