Stiri

Huawei vrea o felie mai mare din piața românească

Huawei își întărește prezența pe piața românească cu o nouă gamă de smartphone-uri dar și cu o tabletă de 7 inci. Noua gama de smartphone-uri cuprinde cinci modele: Honor, Vision, Sonic, X3 si Boulder, fiecare dintre ele oferind propriile avantaje. Vision rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread şi este echipat cu un procesor Qualcomm MSM 8255 1GHz. HUAWEI Honor, echipat cu Android 2.3.5 Gingerbread, vine cu un ecran HD capacitiv de 4 inci. Dotat cu o baterie de 1,900 MAh, Honor oferă cea mai lungă durată de viaţă a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4 inch. În afara telefoanelor de tip smartphone, compania a mai lansat si Huawei-Discovery Expedition, telefonul rezistent la apă, la praf precum şi la şocuri. În plus, Huawei-Discovery Expedition include un GPS, o busolă şi un senzor G, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru călătorii şi activităti în aer liber.

Tableta MediaPad este echipată cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb şi cu un procesor dual core 1.2 GHz Qualcomm, fiind capabilă să se conecteze la Internet prin HSPA+, cu până la 14,4 Mb/sec, dar şi prin WiFi 802.11b/g/n.

Toate modelele de mai sus vor fi disponibile în România de la începutul anului 2012 la prețuri cuprinse între 100 euro şi 400 euro.

To Top