Stiri

Hub cu 24 porturi USB

Cand nu va mai ajung mufele USB pentru cate dispozitive aveti de conectat, puteti opta pentru hub cu mai multe porturi. De exemplu, hub-ul USB 2.0 din imagine are nu mai putin de 24 de porturi si permite o viteza de transfer de 480Mbps.

Hub-ul se incarca direct de la computer sau printr-un adaptor AD/DC. Astfel, cu ajutorul lui puteti sa conectati la computer mai multe dispozitive USB, dar il puteti utiliza si ca prelungitor, pentru incarcarea altor dispozitive digitale, precum camere digitale, playere MP4 si telefoane mobile. Tot ce va trebuie este o banala priza. Hub-ul se dovedeste, de asemenea, util pentru electronicele care consuma multa energie in timpul functionarii, precum hard disk-urile externe.

Hub cu 24 porturi USB

Hub-ul isi intra in functii imediat ce este conectat la un PC, nefiind necesara instalarea unor programe sau drivere speciale. Confectionat din plastic, este compatibil cu toate sistemele de operare si asigura protectie la supraalimentarea cu tensiune pentru toate cele 24 de porturi. Costa 21,60 euro si il gasiti pe Chinavasion.

To Top