Stiri

HyperX aduce în România mouseul Pulsefire FPS

HyperX Pulsefire FPS
HyperX Pulsefire FPS

HyperX, o companie specializată în memorii pentru PC, lansează pe piața din România noul mouse de gaming Pulsefire FPS, conceput pentru a răspunde nevoilor jucătorilor FPS profesioniști și amatori, care își doresc un mouse de gaming precis și stabil.

Exigențele jucătorilor în materie de performanță sunt îndeplinite datorită noului senzor PixArt 3310, proiectat pentru a oferi o urmărire precisă. Butoanele Omron sunt utilizate pentru timpi rapizi de răspuns, beneficiind de o fiabilitate de 20 de milioane de click-uri pentru fiecare buton.

Pulsefire FPS are un design ergonomic și este ușor, oferind aderență atât pentru contactul cu palma, cât și pentru degete. Cei mai mulți jucători utilizează setări DPI cuprinse între 400-3200 DPI, mouse-ul Pulsefire oferind patru pre-setări DPI pentru acest interval, disponibile prin atingerea unui singur buton. Greutatea este distribuită optim, mouse-ul cântărind doar 95 de grame, fiind ideal pentru mișcări rapide, iar lateralele anti-alunecare permit o utilizare sigură. Mouse-ul Pulsefire FPS de la HyperX dispune de șase butoane rezistente, extrem de responsive, care oferă un feedback tactil precis la fiecare click. HyperX a inclus un cablu împletit flexibil și patine pentru mouse mari, permițând astfel o alunecare eficientă și lină.

Noul mouse de gaming Pulsefire FPS de la HyperX este disponibil din 24 aprilie la toți partenerii HyperX, la prețul recomandat de 249 lei. Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS de la HyperX include o garanție de doi ani și serviciile pentru clienți oferite de HyperX.

HyperX Pulsefire FPS

HyperX Pulsefire FPS

To Top