Stiri

HyperX aduce la DreamHack București cei mai buni jucători

HyperX FURY
HyperX FURY

HyperX cei mai titrați jucători profesioniști din lume la evenimentul de gaming DreamHack București. Jucători ai echipelor Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming și TeamLiquid vor fi prezenți la standul HyperX din cadrul DreamHack, eveniment ce are loc în zilele de 26-27 aprilie, la Sala Polivalentă din București.

Standul HyperX din cadrul DreamHack București va găzdui o serie de activități pentru toate tipurile de jucători. Vizitatorii care vor ajunge la stand înaintea orei 12:00 vor avea șansa de a se înregistra într-o competiție de Dota 2 ce va funcționa pe 10 sisteme echipate cu cele mai noi memorii și SSD-uri HyperX. Competiția se va desfăşura de-a lungul ambelor zile ale evenimentului, iar caștigătorii vor putea pleca acasă cu premii precum SSD-ul HyperX 3K SSD și noile memorii HyperX Fury. În plus, fanii jocului Dota 2 vor putea să îi întâlnească pe cei mai buni jucători de Dota 2 de la echipe precum Alliance și NaVi, care vor fi prezenți la standul Kingston.

Anul acesta, jucătorul profesionist al echipei SK Gaming, Danny “HuskY” Engles va fi din nou membru al standului HyperX și îi va provoca pe cei pasionați de gaming la competiții 1 la 1 în jocurile Asseto Corsa și Formula 1. Cei care vor accepta provocarea lui Danny vor avea ocazia să concureze în cel mai nou simulator de curse, Romotion, ce dispune de componente hidraulice care asigură o experiență reală de gaming. Jucătorii cu cel mai bun timp ai fiecărei zile vor fi recompensați cu câte un SSD HyperX 3K cu capacitate de 120 GB. Totodată, cei care vor reuși să depășească rezultatele lui Danny vor primi mai multe premii.

Tudor „Monstru” Bădică și Matei „Matose” Mihăţoiu vor „răci” atmosfera cu o sesiune de overclocking în fiecare zi, în care vor încerca să doboare recordurile stabilite folosind memorii HyperX și procesoare grafice NVIDIA GTX.

HyperX FURY

HyperX FURY

Totodată, la standul HyperX, pasionații de gaming au ocazia să cunoască membrii ai echipei de pro-gaming “Team Liquid”, printre care se numără Patrick „Bunny” Brix, Song „HerO” Hyeon Deok, Grzegorz „MaNa” Komincz, dar și pe cei ai echipelor Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming și pe jucătorii renumiți de Hearthstone, Andrey „reynad’ Yanyuk și Octavian „Kripparrian” Moroşan.

Jucătorii care se înscriu în competiția de Dota 2, dar și vizitatorii, au ocazia să testeze în exclusivitate la DreamHack București noile căști HyperX Cloud, construite special pentru gameri.

Aflat în partea dreaptă a scenei principale, lângă ASUS, standul HyperX va găzdui în fiecare zi tombole în cadrul cărora vizitatorii vor câștiga cele mai cool produse HyperX.

To Top