Stiri

HyperX lansează memoriile ‘FURY’

HyperX FURY
HyperX FURY

HyperX lansează noua gamă de produse HyperX FURY destinată pasionaților de jocuri și entuziaștilor. Gama HyperX FURY înlocuiește seria de memorii HyperX blu și oferă posibilitatea overclocking-ului automat, într-un design asimetric al radiatoarelor.

Noul design al radiatorului este disponibil în patru variante de culoare (albastru, negru, roșu și alb) și este aplicat pe un PCB negru. Memoria HyperX FURY este compatibilă cu standardul Plug and Play (PnP), ceea ce îi permite să seteze automat frecvența de funcționare fără a fi nevoie de setări suplimentare din BIOS. HyperX FURY este disponibil în variante de frecvență de 1333MHz, 1600MHz și 1866MHz.

Gama de produse HyperX FURY va include și SSD-ul HyperX FURY, proiectat pentru pasionații de jocuri și entuziaști. SSD-ul HyperX FURY va îmbunătăți performanța și timpul de răspuns al sistemului.

Memoria HyperX FURY va fi disponibilă în variante de module de 4GB și de 8GB dar și în kituri de memorie de 8GB și de 16GB. Memoriile HyperX FURY dispun de suport tehnic gratuit și garanție pe viață.

HyperX FURY

HyperX FURY

To Top