Stiri

IBM ThinkPad T43

IBM a ridicat inca odata standardul proceselor de afaceri securizate, lansand cel mai rapid si mai performant notebook al zilelor noastre, subtire si usor, ThinkPad T43 cu dispozitiv de identificarea amprentei digitale. Echipat cu un nou nivel de protectie antivirus si cu cele mai avansate caracteristici din industrie privind mobilitatea, securitatea, capacitatea de recuperare a datelor si gestionarea consumului de energie, T43 este conceput pentru utilizatorii care doresc performanta, securitate si noi niveluri de control.


“Completarea familiei de notebook-uri cu ThinkPad T43 subliniaza angajarea noastra in ce priveste calitatea, inovatia si satisfacerea cererii pentru procesarea securizata a notebook-urilor” a afirmat Deepak Advani, vice presedinte de marketing, IBM Personal Computing Division. ”In aceasta clasa de notebook-uri ThinkPad, performanta deosebita este o constanta. Ceea ce ThinkPad T43 ofera sunt noile niveluri de securitate si control.”

Imbinand performanta de mare viteza si capabilitatile grafice robuste, T43 este disponibil impreuna cu Intel Graphics Media Accelerator 900, devenind primul model din seria T care include solutii grafice integrate.

Avand o grosime de 26,6 mm – 31 mm si cantarind 2,05 kg (ecran de 14,1 inch) – 2,4 kg (ecran de 15 inch), T43 este in egala masura subtire si usor, reprezentand alegerea ideala pentru specialistii/oamenii de afaceri care calatoresc.

Comunicat de presa [ro]

To Top