Stiri

Imprimantă laser color cu NFC

Samsung Xpress C410W
Samsung Xpress C410W

Tehnologia NFC, răspândită odată cu telefoanele mobiel de ultimă generație, își găsește locul pe tot mai multe dispozitive. Samsung a anunțat lansarea primei imprimante laser color cu funcționalitate NFC (Near Field Communication) și noua gamă de imprimante multifuncționale (MFP) din seria Xpress C410W, care permite utilizatorilor să imprime fotografii și documentele de înaltă calitate stocate pe smartphone-urile lor.

Noua gamă de imprimante Xpress C410W este compusă din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifuncțională color cu laser C460W, cu imprimare, copiere și scanare, precum și imprimanta color cu laser C460FW multifuncțională cu capabilități de imprimare, copiere, scanare și fax. Aceste serii C410W au fost proiectate special atât pentru casa, cât și pentru biroul utilizatorului care vrea să imprime conținut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele sunt capabile să imprime până la 18 pagini pe minut (ppm) în alb-negru și patru pagini pe minut în culori.

Samsung Xpress C410W

Samsung Xpress C410W

Seria Xpress C410W se conectează wireless cu dispozitive mobile pentru o imprimare rapidă, integrală și convenabilă. Utilizatorii imprimă fotografii, documente, e-mail-uri și conținut web fără efort și sigur, printr-o simplă conectare a smartphone-ului lor la imprimantă. Scanarea și trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, ușor de realizat pentru că utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gamă.

Cu aplicația Samsung Mobile Print utilizatorii au acum posibilitatea de a imprima orice, de la fișiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel și prezentări PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

To Top