Stiri

In acest week-end a fost Razboi la Constanta

Duminică, 10 septembrie, într-o atmosferă plină de tensiune dar şi de fair- play, s-a încheiat prima ediţie a competiţiei de jocuri video WGT România 2006.
WGT a ales ASUSTek Computer Inc. (ASUS), cel mai mare producător de plăci de bază şi video, pentru a fi partenerul său oficial pentru partea hardware. Astfel pentru prima dată în istoria jocurilor PC, cei mai buni jucători au luptat în Marea Finală WGT România 2006 pe cele mai bune platforme de la ASUS, Intel şi NVIDIA în cele mai populare jocuri multiplayer ale acestui moment: Counter Strike 1.6, Need for Speed şi FIFA 2006.



Târziu în noapte, toţi câştigătorii competiţiilor virtuale au primit medalii WGT şi au fost răsplătiţi cu produse ASUS şi Intel, oferite de sponsori.

Clasament Final Counter Strike:
1. Eq (Shadow, SeDaN, BANDI)
2. TeG (PeRRy, CreatuRe, FlopP)
3. xGen (MaRaN, VaLiC, maDskiLL)

Clasamentul Final la NFS:
1. ROEDxEonVDK
2. TfBxHemiV8
3. ROEDxTzaca

Câştigătorul concursului de FIFA a fost Eq-F1re din Craiova.

La finalul competiţiei WGT România 2006, jurnaliştii prezenţi la eveniment au participat la Cupa Presei IT în jocul NFS. Jurnaliştii au dovedit multă măiestrie în condusul bolizilor virtual, iar clasamentul final al Cupei Presi IT a fost următorul:

Locul 1: Octavian Fulger PC Magazine Romania
Locul 2: Popa Ionuţ Media PRO Interactiv

Felicitări tuturor participanţilor, felicitări învingătorilor.

Mai multe informaţii sunt disponibile atât pe site-ul official WGT http://ro.worldgamemaster.org/ cât şi pe site-ul www.pgl.ro în secţiunea dedicată evenimentului WGT.

Partenerii acestui eveniment sunt Logitech, RHS şi McDonald’s, iar partenerii media sunt: XtremPC, LEVEL, ComputerGames, CityFM, ComputerBild şi PC World.

Despre WGT
WGT (World GameMaster Tournament) este o competiţie internaţională dedicată jocurilor PC în reţea şi se desfăşoară în 26 de ţări din Africa, Asia, Australia, Europa şi America de Nord. În România evenimentul a fost excelent organizat de PGL (Professional Gamers League), iar Marea Finală WGT România a avut loc pe data de 10 septembrie, în Club ForteGames din Constanţa.

Despre ASUS
ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), este un lider în oferirea soluţiilor 3C. Portofoliul sau include sisteme notebook, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, dispozitive informaţionale, sisteme desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi reţelistică. Având ingineri foarte bine pregătiţi şi birouri amplasate în toate colţurile lumii, ASUSTeK oferă soluţii inovatoare către consumatori, medii de afaceri sau clienţi OEM/ODM. Compania este liderul incontestabil al producţiei de plăci de bază şi plăci video şi în primii 10 jucători de pe piaţa globă de sisteme notebook, unităţi optice, modemuri broadband şi o paletă largă de alte produse.

To Top