Review

Incarcator cu fotocelule pentru dispozitive USB

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos nu este doar un incarcator standard pentru 4 porturi USB tip 2.0, ci o solutie de energie pentru aparatele portabile. Compact, usor si simplu de folosit, acest incarcator cu fotocelule se poate dovedi foarte util mai ales in excursii si vacante. Atata timp cat soarele e pe cer, nu va veti teme ca ramaneti fara baterii pentru aparatele de care nu va puteti lipsi.

Cele 4 porturi USB 2.0 merg si cu aparate mai vechi, tip 1.1, si sunt compatibile cu sistemele de operare Windows, Mac si Linux. Pentru a functiona, este suficient sa-l conectati la dispozitivele pe care vreti sa le incarcati, fara a fi necesara instalarea vreunui driver special.

Functioneaza cu o baterie pe litiu ce poate fi incarcata fie printr-un adaptor AC, fie prin expunerea la orice sursa de lumina. Astfel, atunci cand oricare din aparatele necesare ramane fara baterii, se conecteaza la incarcatorul cu fotocelule si astfel poate fi utilizat in continuare.

Incarcatorul include 10 adaptoare, compatibile cu aproape orice dispozitiv portabil: MP3 playere, console portabile pentru jocuri (PSP, NDS), majoritatea tipurilor de telefoane mobile sau PDA-uri (Blackberry, Nokia, Motorola, HTC, LG, Samsung, Sony Ericsson, precum si majoritatea brandurilor chinezesti). Este produs de Chinavasion, incape si intr-un buzunar (are dimensiunile 64 x 64 x 16 mm) si se livreaza impreuna cu un cablu USB si cei 10 conectori, la numai 9,66 euro, de aici. Voi ce parere aveti? Este un gadget must-have?

To Top