Stiri

Încep înscrierile la turneul NVIDIA GEFORCE CUP 2017, cu premii de 30.000 de dolari

NVIDIA GEFORCE CUP
NVIDIA GEFORCE CUP

NVIDIA anunță astăzi ediția 2017 a GEFORCE CUP pentru toți fanii Counter-Strike: Global Offensive, unul dintre cele mai populare shooter-e first-person de tip multiplayer.

Înregistrările online pentru prima din cele patru turnee de calificare GEFORCE CUP încep pe 8 aprilie. Înregistrarea este deschisă pentru toți gamerii, indiferent de naționalitate. Patru echipe câștigătoare ale grupelor de calificare se vor înfrunta cu invitații speciali – Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers și Team Kinguin – în competiția finală, pentru a câștiga premii totale în bani de 30.000 de dolari american. Turneul va fi transmis pe canalul local NVIDIA și / sau canalele Twitch partenere, în nouă limbi: engleză, română, germană, franceză, poloneză, spaniolă, turcă, italiană și arabă.

NVIDIA GEFORCE CUP

NVIDIA GEFORCE CUP

Finala GEFORCE CUP va avea loc la Centennial Hall în Wroclaw, între 27-28 mai, în timpul evenimentului ESPORT NOW 2017, pe cea mai mare scenă de competiție. Intrarea este gratuită!

Echipa poloneză Team Kinguin este campioana en-titre a GEFORCE CUP (sub numele de Dobry&Gaming), și este formată din următorii jucători: Grzegorz ‘Szpero’ Dziamałek, Mikołaj ‘mouz’ Karolewski, Damian ‘Furlan’ Kisłowski, Michał ‘MICHU’ Müller și Karol ‘rallen’ Rodowicz.

Space Soldiers este o organizație fondată la începutul anului 2015, cunoscută ca ”super-echipa turcă”, deoarece reunește cei mai buni gameri din țară. PENTA Sports, un club german de gaming fondat în 2014, este rezultatul cooperării dintre 5 organizații. Fnatic Academy este echipa celebrei grupări de esports Fnatic, care se concentrează pe pregătirea tinerilor talentați sub propriul brand. Gamerii folosesc camere special amenajate, în care se pot antrena înaintea meciurilor și relaxa după duelurile solicitante.

Turneul este sponsorizat de AORUS, brandul premium de gaming al GIGABYTE, și Acer, cu portofoliul său de gaming, Predator (laptopuri, sisteme PC și monitoare).
Gamerii se pot înregistra în runda de calificări a competiției la www.geforcecup.com, începând cu 8 aprilie. Înscrierile sunt deschise atât pentru echipele de profeisoniști, cât și pentru cele de amatori. Finalele și meciurile eliminatorii vor fi transmise în direct, pe canalul de YouTube al NVIDIA GeForce România.
Mai multe informații, formularul de înregistrare și programul complet sunt disponibile pe website-ul competiției, www.geforcecup.com.

To Top