Stiri

Incredible Comes to Paris: Jonney Shih, Președintele ASUS, a prezentat noile produse lansate la nivel european

ASUS ZenBook UX305
ASUS ZenBook UX305

Președintele ASUS, Jonney Shih, a lansat în Franța modelele ZenFone 2, Transformer Book Chi și cele mai noi portabile ZenBook, în cadrul evenimentului de presă “Incredible Comes to Paris”. Teatrul istoric “Le Trianon” a găzduit debutul european al noilor produse meticulos realizate. Vice-Președintele Intel, Christian Morales, l-a însoțit pe oficialul ASUS în prezentarea dispozitivelor 2-in-1, celebrând parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii. Robert Jahns, artistul digital ce a făcut senzație în rețeaua Instagram, a lansat împreună cu ASUS campania „ZenFone 2 See What Others Can’t See”.

Suntem extrem de bucuroși să aducem aceste produse inovative în Europa”, a declarat domnul Shih. “ZenFone 2 și Transformer Book Chi reflectă echilibrul perfect între frumusețe, funcționalitate și performanță, încorporând fiecare aspect din spiritul mărcii ASUS In Search of Incredible.”

Christian Morales, Vicepreședinte Intel și Manager General al Intel EMEA, s-a alăturat domnului Shih pe scenă pentru a sărbători parteneriatul de lungă durată între cele două companii și cele mai noi dispozitive 2-in-1.

Conferința de presă ASUS de la Paris

Intel și ASUS împărtășesc pasiunea comună pentru tehnologie și oferă împreună produse incredibile”, a spus Christian Morales. “ASUS Transformer Book T300 Chi și ASUS ZenFone 2 sunt cele mai noi realizări ale colaborării noastre de mai multe decenii. Privim înainte pentru a continua să inovăm alături de ASUS și să dezvoltăm următoarea generație de dispozitive care să ne inspire.”

La eveniment și-a făcut apariția și artistul digital Robert Jahns care a anunțat campania de fotografie “ZenFone 2 See What Others Can’t See” pentru a arăta avantajele tehnologiei foto PixelMaster de pe ZenFone 2.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS ZenFone 2 – See What Others Can’t See
ZenFone 2 este noul model etalon al familiei ZenFone, beneficiind de un design complet nou, cameră PixelMaster de 13MP și o performanță fără compromis oferită de procesorul Intel Atom Z3580 pe 64 biți și de cei 4GB memorie RAM. Un modem Intel LTE-Advanced oferă o conexiune 4G/LTE stabilă și rapidă. Camera PixelMaster de 13MP cu diafragma largă f/2.0 permite utilizatorilor să realizeze fotografii la rezoluție înaltă cu latență zero. Funcțiile camerei includ mod Low Light, Backlight (Super HDR) și bliț Real Tone pentru a asigura fotografii incredibile în orice condiții de iluminare. ZenFone 2 integrează o baterie de 3000mAh ce furnizează suficientă energie pentru întreaga zi și dispune de o tehnologie de reîncărcare rapidă ce scurtează timpii de așteptare.

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

ASUS Transformer Book Chi – portabil 2-in-1, foarte subțire, cu tastatură detașabilă
Uimitoarea serie Transformer Book Chi reunește portabile 2-in-1, cu Windows, care se transformă în tablete prin detașarea tastaturii dintr-o balama magnetică.
Motorizat de un procesor Intel Core M, Transformer Book Chi oferă performanță fluidă pentru toate activitățile zilnice. Procesorul incredibil de eficient permite utilizatorilor de Chi să se bucure de o autonomie de până la opt ore fără compromis în privința autonomiei.

Transformer Book Chi beneficiază de stocare solid state și conectivitate USB 3.0. Întreaga serie utilizează panouri IPS îmbunătățite cu tehnologie ASUS TruVivid, redând imagini clare cu o luminozitate incredibilă chiar și atunci când este privit din unghi. Cu o rezoluție de până la 2560 x 1440 pixeli (WQHD) și o densitate ridicată de 235PPI, utilizatorii se vor bucura de detalii vizuale incredibile.

Transformer Book Chi este disponibil într-o varietate de dimensiuni, acoperind cerințele fiecărui utilizator, dar și în două culori, ce se potrivesc fiecărei personalități – albastru safir și aurora metalic. Modelul de top T300 Chi are un ecran de 12.5-inci și o tabletă ultra-subțire cu o grosime de numai 7.6mm ce dispune de un procesor Intel Core M eficient. Versiunea compactă, T100 Chi de 10.1 inci, are o grosime de numai 7.2mm și autonomie pentru întreaga zi.

ASUS ZenBook UX305

ASUS ZenBook UX305

Cel mai subțire ultraportabil QHD+ de 13.3 inci din lume – ASUS ZenBook UX305
ZenBook UX305 are o formă nouă, subtilă și rafinată, ce încorporează ADN-ul Zenbookului clasic. ZenBook UX305 este motorizat de noile procesoare Intel Core M, remarcabile din punct de vedere al eficienței, ce oferă performanțe fluide fără efort. În combinație cu până la 8GB de memorie RAM și SSD-uri rapide de până la 512GB, UX305 furnizează performanțe solide pentru întreaga zi.

Un ultraportabil uimitor are nevoie de un ecran extraordinar, astfel că ZenBook UX305 este dotat cu un panou IPS, multi-touch, de 13.3 inci și o rezoluție de până la 3200 x 1800 pixeli. Ecranul are de cinci ori rezoluția unui panou standard HD și beneficiază de o densitate de 276PPI pentru imagini cât mai apropiate de realitate. Cu o luminozitate de 300cd/m2, o rată de contrast de 770:1 și o acoperire anti-glare, negrul este profund, albul este deosebit de pur, iar gama largă de culoare (72% NTSC) asigură acuratețea nuanțelor. ZenBook UX305 este echipat cu trei porturi SuperSpeed USB 3.0 pentru transferuri de date de până la 10 ori mai rapide ca USB 2.0. Unul dintre porturile USB suportă tehnologia ASUS Charger+ pentru reîncărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Un adaptor USB-Ethernet este livrat în pachet împreună cu UX305, alături de un adaptor DisplayPort-VGA pentru conexiunea facilă la un monitor extern.

Un mix perfect de putere, eleganță și performanță – ASUS ZenBook Pro UX501
Inima noului ZenBook Pro UX501 este reprezentată de puternicul procesor Intel Core i7-4720HQ ce furnizează performanță pentru orice sarcină. Cu 16GB de memorie RAM, activitățile multiple se desfășoară fluid și există suficiente resurse în rezervă pentru cele mai intensive sarcini numerice.

ZenBook Pro UX501 dispune, de asemenea, de grafica NVIDIA GeForce GTX 960M pentru performanțe ridicate în gaming. Cu până la 4GB de memorie grafică GDDR5, utilizatorii se vor bucura de redarea fluidă 4K/UHD, redare 3D fără efort și gaming imersiv cu frame-rate ridicat. Ecranul ASUS VisualMaster stabilește noi standarde pentru laptopuri, încorporând cele mai noi tehnologii, oferind utilizatorilor imagini clare și detaliate.

ZenBook Pro UX501 are un ecran tactil de 15.6 inci cu o rezoluție 4K/UHD (3860 x 2160 pixeli), de patru ori mai ridicată ca Full HD, și o densitate incredibilă de 282PPI pentru imagini uimitoare, apropiate de realitate. Cu o interfață PCI Express (PCIe) x4 și până la 512GB capacitate, vitezele de scriere/citire de până la 1400MB/s sunt de două ori mai rapide ca cele ale modelelor concurente și de 16 ori mai rapide decât cele oferite de hard diskurile SATA 6.0Gbit/s. Neavând părți în mișcare, SSD-urile din ZenBook Pro UX501 sunt pe cât de silențioase pe atât de fiabile. Un sistem termic avansat, combinat cu o baterie litiu-polimer de 96Wh, oferă utilizatorilor o autonomie de până la șase ore.

Prețuri și disponibilitate la nivel european*

  • Modelul ASUS ZenFone 2 ZE500 va fi disponibil din data de 31 martie la prețul de 179 euro.
  • ASUS ZenFone 2 ZE550 va fi disponibil în luna aprilie la prețul 249 euro.
  • ASUS ZenFone 2 ZE551 va fi disponibil în luna mai la prețul de 349 euro (ofertă limitată la prețul de 299 euro).
  • ASUS Transformer Book T100 Chi și T300 Chi vor fi disponibile în luna aprilie la prețul de 399 euro, respectiv 699 euro.
  • ASUS ZenBook UX305 este deja disponibil la prețul de 699 euro.
  • ASUS ZenBook Pro UX501 va fi disponibil în luna mai la prețul de 1299 euro (rezoluție FHD) și 1499 euro (rezoluție WQHD).
  • To Top