Stiri

Informații din culise despre Knockout City, jocul de acțiune dezvoltat de EA și Velan Studios

Knockout City Electronic Arts
Knockout City - Electronic Arts

Velan Studios aduce cunoscutul sunet „Thwack” (sunetul pe care îl produce o minge de dodgeball) în Knockout City, jocul multiplayer de tip dodgebrawl care va fi lansat pe 21 mai. Pentru a le oferi jucătorilor o incursiune imersivă în universul fascinant al Knockout City, în care experiența audio este la fel de importantă ca cea vizuală, Velan prezintă procesul derulat pentru dezvoltarea sunetelor specifice jocului, care contribuie la crearea unei experiențe interactive, în cadrul unui jurnal, Dev Diary, și al unui blog.

Knockout City: Trailer oficial

Prin intermediul blogului, echipa Velan a dezvăluit colaborarea cu duo-ul Sonny și Matt (The Soundlings) – cunoscuți pentru proiectele de sonic visions și pentru coloanele sonore ale Shazam! – DC, Lovecraft Country – HBO, Narcos Mexico – Netflix și multe altele. Cei doi au contribuit la crearea coloanei sonore originale a Knockout City, care include 19 melodii diferite.

În timpul jocului, utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul postului de radio integrat, „KO City Pirate Radio”, care include piese de la diferite trupe și personaje, create de The Soundlings, care au analizat peste 30 de genuri muzicale pentru realizarea coloanei sonore personalizate și adecvate jocului.

De asemenea, Matt Pirog, Audio Director, explică detaliile referitoare la modul în care echipa Velan a experiementat cu mai multe stiluri audio pentru a crea sunetele retro futuristice ale Knockout City, care îi avertizează pe jucători cu privire la ce se întâmplă în jurul lor, dar și la contribuțiile echipei în dublarea vocilor, care aduc o notă personală fiecărui personaj în parte.

Preț și disponibilitate

Knockout City va fi disponibil începând din 21 mai pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, iar pe PC prin Origin, Steam și Epic Games Store, oferind astfel compatibilitate nu doar pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate. Jocul va suporta, de asemenea, cross-play și evoluție simultană pe toate platformele. La momentul lansării, jucătorii vor avea acces la o probă gratuită a întreg jocului pentru o perioadă limitată de timp, iar după această perioadă pot alege să achiziționeze jocul complet pentru 19,99 dolari.

To Top