Stiri

Intel a prezentat mai multe sisteme cu procesoare din generația a patra

Intel Core i7 Haswell
Intel Core i7 Haswell

În lipsa unei concurențe serioase din partea AMD, compania Intel profită din plin de cererea pentru procesoare x86. Intel a prezentat astăzi peste 50 de produse, disponibile pe piața locală în oferta de Sărbători: Ultrabook-uri, dispozitive 2:1, notebook-uri, sisteme All-in-One, servere, desktop PC-uri, tablete și telefoane inteligente.

În cadrul evenimentului, Intel a anunțat oficial în România cea de-a patra generaţie a familiei de procesoare Intel Core, prezentând sisteme Ultrabook şi dispozitive 2:1, echipate cu ecran tactil.

Prezentările au fost făcute de Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel, și Adrian Fako, un tânăr alpinist român.
Construită pe arhitectura Haswell, pe 22nm, cea de-a patra generaţie a gamei de procesoare Intel Core, oferă o creştere cu 50% a autonomiei bateriei în timpul volumelor mari de lucru comparativ cu generaţia anterioară, cea mai mare creştere de la o generaţie la alta din istoria companiei. În plus, noile procesoare Intel Core au chipset-ul grafic încorporat pe procesor, ceea ce oferă o performanţă de două ori mai mare comparativ cu generaţia anterioară. Chipset-ul grafic Intel Iris, disponibil pe anumite procesoare din cea de-a patra generaţie a gamei Intel Core, oferă Ultrabook-urilor şi altor dispozitive mobile.

Cu un consum redus de energie de până la 6 waţi, Intel permite dezvoltarea de dispozitive subţiri, mai uşoare şi mai silenţioase. Noua generație de procesoare – proiectată de la zero special pentru sistemele Ultrabook – reprezintă o schimbare importantă în computing.

Intel Core i7 Haswell

Intel Core i7 Haswell

To Top