Stiri

Intel Anti-Theft va prinde bine în România

Fujitsu, LIFEBOOK, T730, TH700

Intel oferă în România un sistem de protecție a laptop-urilor împotriva hoților. Intel și Fujitsu au realizat prima demonstraţie live a tehnologiei Intel Anti-Theft din România şi au prezentat mai multe inovaţii ale gamei de notebook-uri Fujitsu bazată pe cea de-a doua generaţie Intel Core.
Cea mai nouă versiune a Intel Anti-Theft este disponibilă pentru notebook-urile bazate pe cea de-a doua generaţie a gamelor de procesoare Intel Core şi Intel Core vPro.

„Suntem bucuroşi să realizăm împreună cu Fujitsu prima demonstraţie live a tehnologiei Intel Anti-Theft în România. În condiţiile în care datele personale sunt foarte importante, dar în acelaşi timp vulnerabile, Intel Anti-Theft este o soluţia potrivită pentru protejarea lor. Într-un raport emis de Ponemon Institute împreună cu Intel se preciza că un notebook furat dintr-o companie echivalează cu pierderea a 50.000 de dolari. Trăim în era digitală, iar protejarea conţinutului de pe PC este esenţială”, a declarat Bogdan Georgescu, Intel Channel Account Manager.

Fujitsu, LIFEBOOK, T730, TH700

To Top