Stiri

Intel Canoe Lake la Computex

Intel a prezentat în cadrul târgulului Computex, desfășurat săptămâna trecută în Taipei, Taiwan un notebook spectaculos, aflat momentan la stadiul de prototip. Modelul, cu o grosime de numai 14mm, este bazat pe un procesor Intel Atom N550 dual-core, căruia i se alătură 2GB memorie RAM și un procesor grafic GMA 3150. Harddisk-ul Travelstar Z, în format de 2.5 inci stochează pe cei 120GB disponibili sistemul de operare Microsoft Windows 7 Ultimate. Travelstar Z are o grosime de numai 7mm fiind anunțat, în mod oficial, săptămâna aceasta. Netbook-ul beneficiază de un ecran LCD cu diagonala de 10 inci iar procesorul Atom N550 alături de grafica Intel va putea rula clipuri la rezoluția 720p.


Intel Canoe Lake la Computex

Design-ul prototipului Canoe Lake ar putea fi preluat pe viitor de alți producători dat fiind că Intel nu intenționează să promoveze acest echipament sub brand-ul propriu.
Procesoarele din familia Pine Trail, așa cum este cazul acestui Atom N550, au un consum redus de energie electrică și putere de procesare suficient de mare pentru a decoda filme la rezoluție ridicată. Bateria care alimentează portabilul este suficient de subțire pentru a nu modifica liniile fine trasate de design-eri de la Intel dar destul de puternică pentru a oferi 44Whr.

Sursa: Engadget

To Top