Stiri

Intel Core vPro pentru mediul business

Logo Intel Core vPro

Intel Corporation a anunţat disponibilitatea platformelor bazate pe cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel Core vPro pentru companii şi sisteme inteligente. Companiile pot beneficia de cele mai recente platforme cu procesoare Intel Core vPro prin intermediul mai multor dispozitive, cum ar fi sisteme Ultrabook, laptopuri, desktop PC-uri, staţii de lucru şi sisteme all-in-one.

Pentru protecţia împotriva furtului de identitate, Intel a introdus Tehnologia Intel Identity Protection, care beneficiază de tehnologia Intel IPT cu PKI, în procesoarele Intel Core vPro. Tehnologia oferă un nou nivel de autentificare, încorporat în PC, care permite website-urilor şi reţelelor companiilor să valideze faptul că un utilizator se loghează de pe un PC de încredere, folosind o cheie privată stocată în firmware-ul PC-ului. Intel colaborează cu furnizori de soluţii şi proprietăţi Web online precum Feitian, InfoSERVER, Symantec şi VASCO, pentru a beneficia de tehnologia Intel IPT şi a putea asigura un nivel maxim de protejare a identităţii utilizatorilor.

Cea mai recentă versiune a noii platforme include şi Intel OS Guard şi Intel Secure Key. Intel Secure Key, cu Intel AES New Instructions, protejează datele, iar Intel OS Guard detectează şi previne atacurile de tip “malware”.

Cu noile platforme bazate pe cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel Core vPro, Intel deschide drumul către o nouă eră, punând la dispoziţia companiilor soluţii de calcul complete şi uşor gestionabile, pentru a le permite să facă faţă problemelor de securitate, şi oferindu-le în acelaşi timp flexibilitatea şi designul cerute de utilizatori”, a declarat Rick Echevarria, Vicepreşedinte al Intel Architecture Group şi General Manager al Business Client Platform Division.

Logo Intel Core vPro

To Top