Stiri

Intel inaugurează centrul software din România

Intel, cea mai puternică companie din industria microprocesoarelor, a anunţat deschiderea oficială în Bucureşti a Intel Romania Software Development Center (IRSDC). Investiția va oferi locuri de muncă pentru personal înalt calificat.

Intel Romania Software Development Center, cu o suprafaţă totală de aproape 3700 metri pătraţi, îşi propune să găzduiască 180 persoane şi include un laborator de servere pentru a susţine iniţiativele de cercetare-dezvoltare. Valoarea totală a investiţiei în IRSDC se ridică la mai multe milioane de dolari şi este realizată de Software and Services Group.

Intel este încântat să îşi respecte promisiunea de a investi în economia României şi de a contribui la transformarea ţării într-un centru tehnologic regional”, a declarat Doug Fisher, Vice President, Software and Services Group, şi General Manager Systems Software Division, Intel. „Motto-ul noului laborator este «Să revoluţionăm computing-ul prin talentul şi pasiunea pentru software a României», ceea ce se potriveşte perfect cu viziunea noastră pentru inovaţie în domeniul software”.

To Top