Stiri

Intel România: Tehnologia preia din taskuri importante ale angajaților

ASUS Transformer Book T300Chi
ASUS Transformer Book T300Chi

Tradiționalul program de lucru de la 9.00 la 17.00 se schimbă. Asistați de tehnologie, angajații moderni pot lucra mai eficient și termina mai repede cu 2-3 ore taskurile pe care le au de realizat în timpul zilei. Avansul tehnologic permite dispozitivelor de lucru să preia sarcini importante ale angajaților, oferindu-le mai mult timp pentru ei, prietenii și familiile lor. În plus, folosirea dispozitivelor mobile, din ce în ce mai răspândită în cadrul companiilor, nu mai solicită existența unui birou fix. Biroul angajaților este acolo unde sunt ei.

Intel România anunță campania „Countless Ways of Working”, de promovare a laptopurilor 2 în 1 pentru segmentul business.

Echipate cu tehnologie Intel, noile 2 în 1 au caracteristici unice – ecran tactil, design subțire și ușor, mobilitate, portabilitate și autonomie mai mare a bateriei, siguranță, timp mai mic de răspuns.

Datorită dimensiunilor și greutăților reduse, dispozitivele 2 în 1 oferă o mobilitate fără precedent angajaților companiilor. Spre exemplu, ASUS TRANSFORMER BOOK T300 CHI este unul dintre cele mai versatile device-uri 2 în 1 de pe piață. Are o grosime de doar 7,6mm și cântărește 720 de grame în modul tabletă.

Sursele de alimentare nu mai sunt necesare ziua, la birou. Cu design subțire și elegant, acestea oferă autonomii mari ale bateriei. Spre exemplu, HP SPECTRE PRO x360 are o autonomie a bateriei de până la 12,5 ore, cât un zbor lung de la București la New York. Astfel, utilizatorii pot desfășura activitățile dorite pe device, fără a mai fi dependenți de o sursă de alimentare.

Firele dispar cu cele mai noi tehnologii pentru business, care oferă mobilitate crescută angajaților companiilor. Tehnologia Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi elimină cablurile din spațiile de conferințe și simplifică procesul de partajare a informațiilor în companii). Intel Pro WiDi permite utilizatorilor să facă prezentări de pe computer, prin conexiune wireless, securizată, cu alte monitoare și ecrane, mărind eficiența utilizării de către companii cu ajutorul unor comenzi simple și securitate. Intel® Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou.

ASUS Transformer Book T300Chi

ASUS Transformer Book T300Chi

To Top