Stiri

Intel și Luxottica Group anunță o colaborare multianuală pentru tehnologia purtabilă

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M
Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

Intel Corporation și Luxottica Group S.p.A au anunțat o colaborare multianuală pentru a oferi ochelari premium, de lux și sport dotați cu tehnologie inteligentă. 

Această colaborare va extinde limitele cercetării și dezvoltării pentru a anticipa cum va arăta tehnologia inteligentă pentru ochelari. Scopul este de a ajuta pionieratul livrării de produse inteligente care sunt importante și dorite de către utilizatori. Primul produs creat de Intel și Luxottica va fi lansat în 2015.
           

“Popularitatea tehnologiei purtabile creează un nou domeniu pentru inovație”, a spus Brian Krzanich, CEO al Intel. “Prin colaborarea cu Luxottica Group ne vom uni ecosistemele și vom integra tehnologia Intel în designurile inovatoare ale Luxottica. Ne așteptăm ca această colaborare să aducă mai repede următoarea fază a inovației și să extindă limitele posibilului”, a adăugat el.

„Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru noi să continuăm să inovăm și să creăm viitorul ochelarilor”, a declarat Massimo Vian, CEO al Luxottica Group. „Împreună cu Intel vom continua să dezvoltăm potențialul tehnologiei purtabile și să extindem limitele dincolo de ceea ce sunt acum ochelarii. Vom crea rame care sunt inteligente, dar în același timp frumoase.  Produse pe care utilizatorii să le poarte cu plăcere”, mai spune el.

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

To Top