Stiri

Intel si Skype

Skype si Intel si-au anuntat colaborarea pentru a integra comunicatiile prin Internet in structura si utilizarea PC-urilor.In acest sens, cele doua companii lucreaza impreuna la optimizarea serviciilor Skype pe computere echipate cu procesoare Intel dual-core.

Skype si Intel intentioneaza de asemenea sa imbunatateasca serviciile de tip voce si video prin Internet, astfel incat sa poata oferi cele mai bogate comunicatii din punct de vedere al continutului, atat pentru utilizatorii de acasa, cat si pentru cei de la birou.

Primul dintre rezultatele eforturilor comune ale Intel si Skype este disponibilitatea unui serviciu gratuit de conferinta telefonica la care pot participa pana la 10 persoane in versiunea Skype 2.0 o premiera in industria telefoniei prin Internet de tip peer-to-peer.
Noul serviciu este disponibil pentru utilizatorii de acasa sau de la birou care folosesc laptopuri cu tehnologia mobila Intel Centrino Duo sau PC-uri desktop cu procesoare Intel Pentium D sau Pentium Extreme Edition, precum si tehnologia Intel Viiv, recent prezentata pietei.

To Top