Stiri

Intel Silvermont pentru mobile

Intel Silvermont
Intel Silvermont

Compania Intel nu a fost pregătită pentru o dezvoltare atât de rapidă a segmentului mobile și nici nu a putut să răspundă rapid în fața evoluției ARM.

Noua arhitectură Silvermont se adresează cerinţelor de consum redus de energie pentru segmente variate, de la smartphone-uri la centre de date. Silvermont va fi baza pentru o serie inovatoare de produse care vor fi lansate în acest an şi vor fi bazate pe tranzistorii 3-D Tri-Gate pe 22nm, ceea ce va duce la creşterea performanţei şi la reducerea consumului de energie.

“Silvermont este un pas înainte şi o etapă tehnologică cu totul nouă pentru viitor, care se va adresa unei game variate de produse şi segmente de piaţă”, a declarat Dadi Perlmutter, Vicepreşedinte Executiv şi Chief Product Officer al Intel. “Mostrele procesoarelor de tip SoC pe 22nm, inclusiv “Bay Trail” şi “Avoton” primesc deja feedback pozitiv de la clienţii noştri. Pe viitor, vom accelera lansările de viitoare generaţii ale acestei microarhitecturi cu consum redus de energie la un ritm anual”, a mai spus el.

În baza unor măsurători standard, Silvermont oferă o performanţă de trei ori mai mare sau aceeaşi performanţă la un consum de energie de cinci ori mai mic faţă de actuala generaţie a gamei de procesoare Intel Atom.

Intel Silvermont

Intel Silvermont

To Top