Stiri

Intel sustine muzica

Cakewalk, producator de aparatura pentru compunerea si inregistrarea de muzica, Intel si OurStage.com, o comunitate online ce vizeaza descoperirea de noi talente, au lansat concursul „Superstars”.

Dedicat compozitorilor si producatorilor amatori de muzica, „Superstars” ii invita pe artisti sa-si inscrie in competitie creatiile in sase categorii: Rock, Pop, Country, Cantareti-compozitori, Urban si Latino. Piesele inscrise in concurs vor fi jurizate de fani pe pagina de Facebook a Intel si se vor acorda 31 de premii – cate cinci pentru fiecare categorie, precum si Marele Premiu. Astfel, se acorda produse in valoare de peste 50.000$, printre care se numara computere cu procesoare Intel, solutii de inregistrare V-Studio 100 si V-Studio 20 produse de dezvoltatorul de software Cakewalk SONAR, precum si promovarea artistilor amatori in randul milioanelor de fani Intel si OurStage.com. Marele premiu este in valoare de 10.000 $, se acorda in cash 😀 si poate fi utilizat pentru inregistrarea unui album, organizarea unui turneu national, pentru plata chiriei aferente studioului in care repeta, pentru a-si procura / repara mijlocul de transport cu care se deplaseaza la concerte sau orice altceva ii trebuie unui artist in devenire.

Intel sustine muzica

Cakewalk nu este la prima experienta de acest tip: a mai sustinut in anii trecuti concursul de compozitie muzicala ‘Your Music Anytime, Anyplace’, dar competitia prezenta o depaseste pe cea anterioara in amploarea concursului si in valoarea premiilor oferite. Robin Kelly, vicepresedinte al departamentului Marketing & Vanzari al Cakewalk, spune ca „sunt atatea talente de descoperit, iar aceasta este o oportunitate excelenta de lansare pentru artisti”. Si Intel s-a lasat „inspirata de muzica si arta pe care persoanele creative o pot produce cu ajutorul tehnologiei”, potrivit lui John Galvin, director al Intel Partner Marketing Group. „Ca sponsori ai viitorului, suntem nerabdatori sa sustinem o astfel de competitie care ajuta la dezvaluirea noilor artisti si sa-i recompensam pe acestia cu tehnologie care le va permite sa fie si mai creativi”.

Participarea la competitia „Superstars” este gratuita, insa limitata la rezidentii Statelor Unite. Piesele inscrise in concurs pot fi inregistrate cu orice solutie de profil, iar cei care nu detin software de inregistrare pot utiliza o versiune completa a celui produs de SONAR, disponibila amatorilor pentru 30 de zile. La categoriile Pop, Rock si Country, concursul dureaza pana la 31 august 2010, dar doritorii isi pot inscrie piesele originale pana la 22 august a.c. pe www.facebook.com/intel. Pentru celelalte trei categorii ale competitiei, concursul se va desfasura in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2010, piesele putand fi inscrise pana la 22 octombrie a.c. Ulterior, cei care se vor clasa in Top 5 la fiecare categorie vor primi premiile in produse, iar cei din Top 20 vor intra in cursa pentru Marele Premiu de 10.000$. Mai multe informatii despre concurs (inclusiv piesele inscrise, voturile fanilor si premiile oferite) puteti gasi aici.

To Top