Stiri

Internet in Avion

Lufthansa anunţă relansarea serviciului de Internet broadband FlyNet la bordul aeronavelor sale, bazat pe echipamentele Panasonic Avionics Corporation (PAC) Global Communications.
Compania de transport aerian intenţionează să doteze majoritatea flotei sale comerciale cu acces la Internet în primul an de operare a noului serviciu.

Lufthansa

eXConnect oferă conectivitate broadband globală şi accesul la o multitudine de aplicaţii, atât pentru pasageri cât şi pentru echipaj, de la acesul la Internet, până la voce şi date sau posibilitatea de a monitoriza şi transmite în timp real informaţii referitoare la zbor, cu viteze de până la 50 Mbps.

Soluţia eXPhone permite pasagerilor să utilizeze telefoanele mobile pentru apeluri, pentru a trimite mesaje scrise sau pentru a accesa serviciile de date, de la bordul avionului, oriunde s-ar afla în lume. Sistemul eXPhone este flexibil, conferind liniei aeriene posibilitatea de a controla accesul GSM, inclusiv de a restricţiona accesul la anumite servicii, atunci când este cazul.

Panasonic Airborne Television Network este un concept revoluţionar de acces TV la bordul unei aeronave. Reţeaua Panasonic este disponibilă la nivel global şi oferă pasagerilor posibilitatea de a urmări ştiri, evenimente sportive, informaţii financiare chiar şi atunci când călătoresc cu avionul. Panasonic a încheiat acorduri de licenţiere direct cu furnizorii de conţinut media pentru a oferi pasagerilor acces la acest serviciu.

Pentru primele teste pe o aeronavă comercială, în noiembrie 2009, Panasonic va instala sistemul eXConnect pe un avion Boeing Business Jet privat (model 737).

To Top