Stiri

iSTYLE își deschide primul magazin stradal în România

Primul magazin stradal iSTYLE din Romania
Primul magazin stradal iSTYLE din Romania
(CREDIT: iSTYLE)

iSTYLE Retail România, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea primului său magazin stradal, ajungând la un număr de douăsprezece locații fizice la nivelul întregii țări.

Noul magazin se bucură de același format compact, cu un design simplu și eficient, concentrând în cei 50 de metri pătrați același mix de produse Apple, accesorii premium și servicii destinate clienților, toate  acestea într-o  zonă ultra-centrală a Bucureștiului. Clienții vor primi recomandări și informații despre gama de produse și soluții oferite din partea unor specialiști pregătiți și certificați după standardele Apple. Aceștia îi vor ajuta în alegerea celor mai potrivite dispozitive, implementarea configurărilor inițiale sau selectarea accesoriilor, oferind asistența necesară în scopul începerii rapide a utilizării.

Pasionații Apple sunt așteptați începând de sâmbătă, 12 decembrie, ora 10:00, în noul magazin din Clădirea Grawe (strada Vulturilor, nr. 98) cu oferte la cele mai căutate produse.

Noul magazin funcționează și ca punct de recepție pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat, ce își desfășoară activitatea la aceeași adresă. Echipa de tehnicieni vine în întâmpinarea clienților cu servicii de consultanță tehnică, diagnoză, reparare și înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

Reprezentanții iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020.

To Top