Stiri

Ixia a lansat prima soluție de validare a rețelelor de 25GbE din lume

Ixia - Card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis
Ixia - Card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis

Ixia a lansat prima soluție de validare a rețelelor de 25 Gigabit Ethernet (GbE) din lume. Aceasta le permite clienților să implementeze cu succes rețele de 25GbE care să răspundă nevoii centrelor de date de a avea lățimi de bandă mai mari, dar și să crească eficiența costurilor și a spațiilor. Ixia este membră a 25G/50G Ethernet Consortiumși a Ethernet Alliance, iar soluția de validare a rețelelor de 25GbE este cea mai recentă inovație a companiei în materie de tehnologii Ethernet, după ce, anterior, a lansat soluții de 40/100/400GbE. Soluția pentru 25GbE a fost demonstrată în cadrul Conferinței de Comunicații prin Fibră Optică de la Los Angeles.

Ixia - Card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis

Ixia – Card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis

Soluția de interconectare a rețelelor de 25GbE reprezintă astfel o tehnologie crucială care oferă o soluție scalabilă pentru problema conectării în cadrul centrelor de date. Tehnologia de 25GbE asigură o lățime de bandă de 2,5 ori mai mare în comparație cu tehnologia de 10GbE. De asemenea, permite păstrarea unui număr constant de interconexiuni cu o creștere minimă a costului de actualizare a infrastructurii de conectare. Astfel, se vor putea transmite de 2,5 ori mai multe date, iar pentru un același trafic de date cerut, se vor cheltui de 2,5 ori mai puțin pentru achiziționarea conectorilor prin comparație cu soluțiile de 10GbE.

„Soluția Ixia de validare a rețelelor de 25 GbE poate fi considerată un exemplu bun al modului în care o companie din industria de rețelistică răspunde activ unor nevoi din ce în ce mai presante ale pieței”, a spus Sunil Kalidindi, Vice President, Product Management, Ixia. „Dată fiind creșterea exponențială a cerințelor pentru lățimi de bandă tot mai mari în centrele de date, tehnologii noi precum 25 GbE trebuie implementate cât mai repede. Ixia este printre primele companii care vor face ca aceste lucruri să devină realitate, mai ales că a dezvoltat primele soluții din lume pentru validarea multor tehnologii Ethernet, inclusiv 100 GbE, QSFP28, 400 GbE, iar, acum, 25 GbE. Ixia continuă să fie un lider în industrie în ceea ce privește soluțiile care pot ajuta clienții să dezvolte și să implementeze tehnologii Ethernet, reușind să asigure, cu succes, performanța aplicațiilor.”

Tehnologia de 25GbE implementată de IXIA utilizează primul card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis care permite funcționarea atât în modul 25GbE cât și în modul disponibil anterior de 100GbE.

To Top