Stiri

Ixia lansează o platformă de test de 400 GbE

Ixia a lansat prima soluție de testare de 400 Gb/s pentru ethernetul de mare viteză, soluție care le va permite clienților să țină pasul cu cererea tot mai mare de lățime de bandă a rețelelor de date. Valorificându-și poziția de lider de piață câștigată prin lansarea primelor soluții de test de 40 și respectiv de 100 GbE, Ixia a încheiat cu succes primul test de interoperabilitate pentru 400 GbE cu Ciena, un furnizor global de software și platforme de rețea deschise și personalizabile.

Sistemul de test Jumpstart de 400 GbE va consolida poziția de lider a companiei în materie de testare de rețele de ethernet de mare viteză și contribuie la dezvoltarea viitoarele tehnologiilor de rețea.

Sistemul de test Jumpstart de 400 GbE a avut o rată de emisie/recepție a pachetului de date de 400 Gb/s, Ixia contribuind, astfel, la evoluția pieței către livrarea unui standard de 400 GbE.

Odată cu ratificarea standardului de ethernet de 100 Gb/s, atât traficul global în rețea, cât și cererea de lățimi de bandă mai mari au continuat să crească. Acum, grupul IEEE P802.3bs Task Force se concentrează pe dezvoltarea noului standard de 400 GbE pentru a face posibile soluții pentru lățimi mari de bandă dedicate centrelor de date de mari dimensiuni, infrastructurilor de distribuție video, furnizorilor de servicii și unor noi tipuri de aplicații. Acest standard va atinge o viteză de transfer de 400 Gb/s, viteză care va permite streaming-ul online a 50.000 de clipuri HD Netflix în același timp.

internet2

To Top