Stiri

Joacă Call of Duty: WWII în premieră pe sistemele ASUS Republic of Gamers la Game ON!

ASUS ROG Strix GL702V
ASUS ROG Strix GL702V

ASUS Republic of Gamers (ROG) participă la Game ON!, evenimentul de gaming organizat în centrul expozițional Romexpo din București, în perioada 3-5 noiembrie 2017. Cele mai noi dispozitive ROG vor pune în valoare efectele grafice ale noului joc Call of Duty: WWII, a cărui premieră va avea loc cu acest prilej.

Vizitatorii vor putea juca Call of Duty: WWII pe cele mai noi sisteme Republic of Gamers. Sesiunile free-to-play vor fi o ocazie excelentă pentru a testa desktopurile de gaming ROG G20 și laptopurile ROG G752 și ROG GL702. ASUS își va răsplăti fanii prezenți la stand cu tombole și concursuri, premiile constând în diverse materiale promoționale, dar și într-un smartphone de ultimă generație – ASUS Zenfone 4 Selfie.

ASUS ROG Strix GL702V

ASUS ROG Strix GL702V

Cu acest prilej, Call of Duty: WWII, noul joc de la Activision va putea fi rulat în premieră pe PC-urile Republic of Gamers. Jocul este un portret al celui de-al Doilea Război Mondial, văzut din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a Statelor Unite. Experiența cinematică captează perfect eroismul soldaţilor care au luptat într-un război care a schimbat lumea pentru totdeauna. Modul multiplayer din Call of Duty: WWII este unul clasic, cu echipament şi arme autentice, în locaţii cunoscute din teatrul european de război.

ASUS ROG GD30

ASUS ROG GD30

Call of Duty: WWII poate fi jucat la cele mai înalte setări grafice pe sistemele Republic of Gamers. Desktopurile ROG GD30 și ROG GT51, sunt adevărate mașinării de gaming, fiind echipate cu procesoare de ultimă oră, plăci grafice supratactate și plăci de bază ASUS, ce permit atingerea unor frecvențe de lucru superioare. Pentru ca frecvențele de lucru duse la extrem să fie totuși menținute sub control, ASUS a montat din fabrică un sistem de răcire cu lichid. Desktopul ASUS ROG GT51 beneficiază de configurații de top, având plăci video NVIDIA GeForce GTX 1080 2-way SLI, ce pot reda efecte grafice 4K UHD cu adevărat uimitoare.

ASUS ROG GT51

ASUS ROG GT51

Biletele și abonamentele la Game ON! sunt disponibile la prețul de 60 de lei pentru cele trei zile, în timp ce prețul pentru o singură zi variază între 25 și 40 de lei.

To Top