Stiri

Jocul online Campionatele Visa

Castigatorii din 23 de tari, printre care si Romania, vor merge la Jocurile Olimpice de Iarna de la Torino, Italia, si vor concura in campionatul mondial. Jocul poate fi accesat la www.visa.com/visachampionships

Jocul online Campionatele Visa – Torino 2006 se lanseaza astazi si in Romania. Jucatori din 23 de tari sunt invitati sa concureze in trei concursuri olimpice virtuale pentru a castiga o excursie pentru doua persoane la Jocurile Olimpice de Iarna Torino 2006 si pentru a obtine titlul de campion mondial.

Campionatele Visa – Torino 2006 provoaca jucatorii sa stapaneasca trei discipline olimpice online: bob, slalom urias si snowboard. La fel ca si in cazul parcursului atletilor pentru Jocurile Olimpice, jucatorii trebuie sa treaca prin mai multe probe preliminare pentru a concura in campionatul national. In fiecare tara, jucatorul cu timpul combinat cel mai mic la cele trei discipline va calatori la Torino, in Italia, ca invitat al Visa International la Jocurile Olimpice de Iarna si va concura cu ceilalti castigatori, la data de 15 februarie 2006.

Specificatiile minime pentru computer, necesare pentru a concura in Campionatele Visa – Torino 2006 – sunt cele tipice pentru jocuri similare si sunt familiare celor mai multi amatori de jocuri online.

Competitia nationala se desfasoara intre 15 noiembrie 2005 si 15 decembrie 2005, in fiecare dintre cele 23 de tari. Eligibili in acest concurs sunt numai jucatorii care sunt rezidenti legali in tarile participante, care s-au inregistrat in concurs, care au afisat pe panoul principal timpii obtinuti in toate cele trei discipline si au cel putin 18 ani impliniti la miezul noptii GMT in data de 15 decembrie 2005.

“Jucatori din 23 de tari experimenteaza adrenalina Jocurilor Olimpice Online gratie acestei competitii inovatoare”, a declarat Catalin Cretu, Regional Manager Visa International CEMEA. “In curand, castigatorii locali vor putea sa vada cu ochii lor Jocurile Olimpice ca oaspeti ai Visa si sa concureze pentru marele premiu”.

Jucatori din Romania, Australia, Austria, Canada, China, Croatia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Japonia, Kazakhstan, Mexic, Noua Zeelanda, Norvegia, Rusia, Suedia, Evetia, Ucraina, Uruguay, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si Statele Unite concureaza pentru a-si reprezenta tara la intrecerea finala. Regulamentul jocului online Campionatele Visa – Torino 2006 sunt disponibile la adresa: www.visa.com/visachampionships

To Top