Jocuri

Jocul Shrek Forever After

Daca v-a placut seria de filme „Shrek”, probabil sunteti nerabdatori sa incercati si cel mai nou joc video din franciza, „Shrek Forever After”. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit: dezvoltatorul Activision Publishing Inc. a anuntat ca jocul este deja disponibil in magazine.

Atractia maxima a jocului consta in faptul ca jucatorii isi aleg un anumit rol (Shrek, Fiona, Magarul sau Motanul) si se aliaza, folosindu-si fiecare propriile abilitati si talente speciale pentru a-l invinge pe Rumpelstiltskin si oastea lui malefica. Aventura e presarata cu peripetii si surprize, iar, cu ajutorul Oglinzii Magice, personajele pot sa calatoreasca intre lumea obisnuita a lui Shrek si o realitate alternativa. Fiecare dintre lumi are zone secrete la care jucatorii primesc acces pe masura ce dobandesc noi puteri. Si, in final… Dar mai bine sa nu va stricam surpriza! 🙂

„Shrek Forever After” e disponibil pentru consolele Xbox 360, Wii si PlayStation3, Nintendo DS si Windows PC la preturi cuprinse intre 20$ si 50$ si a fost cotat de ESRB ca fiind destinat unei audiente generale pentru variantele portabile si respectiv +10 ani pentru consolele si versiunile Windows PC, date fiind scenele de violenta.

Pare distractiv, pe noi ne-a facut curiosi sa-l incercam. Daca o sa fie insa la fel de reusit ca filmul, ramane de vazut. Deocamdata, incercam sa ne satisfacem curiozitatea urmarind trailerul:

To Top