Jocuri

Jocul WildStar se lansează în data de 3 iunie 2014

WildStar
WildStar

NCSOFT și Carbine Studios au anunțat că MMO-ul SF action-adventure WildStar va fi lansat oficial în întreaga lume marți, 3 iunie 2014. În plus, publisher-ul și studioul de producție au anunțat că pre-comenzile jocului vor începe miercuri, 19 martie 2014, la un preț recomandat de 180 lei, în principalele magazine retail și online din România.

WildStarva fi disponibil în două variante. Ediția Standard include jocul, 30 de zile de abonament și un obiect de decorațiune a casei din joc, pe temă Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, Ediția Deluxe a lui WildStar include toate elementele Ediției Standard și, suplimentar, un pachet consistent de exclusivități: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător și un dye set Eldan în ediție limitată. Ediția Deluxe va fi SteelBook și va deveni disponibilă în magazine, în cantități limitate.

Spre deosebire de alte jocuri de tip MMO disponibile pe piață, WildStar le oferă jucătorilor un stil distinct al animațiilor și o estetică aparte, personalizare robustă a casei din joc și lupte axate pe acțiune care vor pune cu adevărat la încercare abilitățile jucătorilor. Mai mult decât atât, jocul are o personalitate unică – are umor, însă pe un fond misterios – lumea jocului are multe secrete, care trebuie dezvăluite. WildStar le oferă jucătorilor libertatea de a trăi experiența MMO și de a explora planeta Nexus așa cum își doresc.

WildStar

WildStar

To Top