Stiri

Jocuri de război la prețuri accesibile

Sega Skin

SEGA și SKIN au relansat în România cea mai importantă colecţie de jocuri istorice de strategie şi tactică a tuturor timpurilor: TOTAL WAR. Jocurile sunt disponibile în magazine de specialitate, online și de tip hipermarket cu începere din această săptămână.

Colecţia Total War este compusă din opt titluri de referinţă atât pentru pasionații de jocuri de strategie pe ture (Turn-Based Strategy) și tactică în timp real (Real Time Tactics) pe PC, cât și pentru pasionații de istorie, tehnică militară, evoluția războiului terestru și naval, geopolitică și economie:

– Shogun: Total War Gold Edition (include expansion Mongol Invasion) – 14,99 de lei
– Medieval: Total War Gold Edition (include expansion Viking Invasion) – 14,99 de lei
– Rome: Total War Gold Edition (include expansion Barbarian Invasion) – 19,99 de lei
– Rome: Total War – Alexander (expansion pentru Rome: Total War) – 14,99 de lei
– Medieval II: Total War Gold Edition (include expansion Kingdoms) – 19,99 de lei
– Empire: Total War – 24,99 de lei
– Napoleon: Total War – 24,99 de lei
– Shogun 2: Total War – 29,99 de lei

Colecția acoperă o perioadă de aproximativ 2000 de ani ai istoriei Europene și mondiale, de la Războaiele Punice și până la declinul samurailor în Japonia secolului al 19-lea. Studioul din spatele acestei serii impresionante de jocuri este The Creative Assembly, care pregătește pentru lansare în toamna acestui an un nou joc: TOTAL WAR: Rome II. Studioul britanic, cu 200 de angajați, a fost fondat la 18 august 1987 și are o vastă experiență în domeniul jocurilor video. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că The Creative Assembly a produs jocul FIFA International Soccer, lansat în iulie 1993.

Sega Skin

To Top