Editorial

Jucarii de Închiriat

De ce ai nevoie pentru o afacere pe Internet? În primul rând ai nevoie de o idee bună şi nouă. Dacă crezi că nu mai există nimic nou, o să îţi demonstrez prin următorul exemplu că nu ai dreptate.

O tânără mămică a observat că cei doi gemeni ai săi se plictiseau repede de jucăriile pe care ea le cumpăra. Aşa că s-a gândit că dacă filmele pe DVD, maşinile, etc se pot închiria ar trebui să existe şi un serviciu pentru închirierea de jucării. Ei bine, nu exista. Aşa că Lori Pope a deschis pe Internet un site care închiriază jucării. Pentru 28,99 de dolari, cel care închiriază primeşte patru jucării pentru o lună. Pentru 35,99 de dolari primeşte 6 jucării pentru o lună. Există chiar şi opţiunea de abonament.

jucarii de inchiriat

Dacă la început (adică Octombrie anul trecut) a avut 10 clienţi, acum a ajuns la 200 şi deja se mută într-un spaţiu mai mare.

Aşa că ideile bune de afaceri vin din necesităţi reale. Tu de ce serviciu ţi-ai dori să beneficiezi? Dacă nu există acel servicu de ce nu porneşti chiar tu o astfel de afacere?

Link

To Top