Stiri

Lansările Republic of Gamers de la CES 2023 includ un laptop Strix SCAR de 18 inchi, monitor la 540 Hz și primul router WiFi 7


(CREDIT: ASUS)

Republic of Gamers a dezvăluit o gamă largă de produse axate pe performanță cu prilejul CES 2023. Printre noutăți se numără laptopurile de gaming din seria Strix Scar și Strix G, în versiuni cu diagonale de 16, 17 și 18 inci. Aceste mașinării puternice de gaming integrează atât procesoare ce urcă în gamă până la AMD Ryzen™ 9 Zen 4 și Intel® Core™ din generația a 13-a, dezvoltând mai multă putere ca niciodată pentru performanțe maxime, cât și GPU-uri NVIDIA GeForce RTX™ din seria 40 pentru laptopuri, care conlucrează cu un comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus.

În plus, ROG a prezentat noul Zephyrus M16 (GU604), cu panourile ROG Nebula HDR și AniMe Matrix™, precum și Zephyrus G16 (GU603) și Zephyrus G14 (GA402) – toate cu performanțe maximizate, oferindu-le jucătorilor avantajul competitiv de care au nevoie.

În ceea ce privește flexibilitatea scenariilor de utilizare, ROG a actualizat modelele ROG Flow X16 (GV601), Flow X13 (GC33) și Flow Z13 (GZ301) – toate fiind compatibile cu stația grafică externă ROG XG Mobile pentru o putere de calcul suplimentară. Noile laptopuri polivalente sunt impresionante, având un format ultra-compact, proiectat pentru a se adapta diverselor scenarii de lucru, oferind cel mai bun mix de performanță și portabilitate.

ROG a dezvăluit, de asemenea, ce le rezervă viitorul gamerilor, prezentând ROG Swift Pro PG248QP, cel mai rapid monitor de gaming din lume cu rată de reîmprospătare de 540 Hz, redefinind experiențele de joc fluide, și ROG Swift OLED PG27AQDM, primul monitor de gaming ROG Swift OLED de 27 de inci cu 1440p, rată de reîmprospătare super-rapidă de 240 Hz și timp de răspuns de 0,03 ms, pentru imagini uimitoare și un răspuns instantaneu.

ROG a lansat primul router de gaming WiFi 7 quad-band din lume, ROG Rapture GT-BE98, cu viteze de până la 25.000 Mbps, cu până la 160% mai rapide, oferind un transfer maxim de date cu 20% mai mare față de generația anterioară. ROG a prezentat, de asemenea, ROG Azoth, o tastatură de gaming format 75% cu caracteristici DIY premium. Și în acest an, ROG a făcut echipă cu Aim Lab, antrenorul a milioane de jucători de FPS din întreaga lume, pentru a crea noi periferice care să ridice ștacheta în jocurile sportului electronic. Printre acestea se numără mouse-ul de gaming ROG Harpe Ace Aim Lab Edition și mouse pad-ul de gaming ROG Hone Ace Aim Lab Edition. De asemenea, au fost prezentate controlerul pentru PC  ROG Raikiri Pro, cu posibilități nelimitate de personalizare, și scaunul de gaming ROG Destrier Ergo.

Pentru cei prezenți în Las Vegas, toate produsele prezentate în timpul evenimentului virtual de lansare ROG, precum și cele ce vor urma să fie dezvăluite în cadrul următorului evenimentul virtual ASUS , vor fi disponibile pentru o experiență hands-on la The Venetian Expo, Meeting Room #3002, pe 4 ianuarie 2023, între orele 10:00-18:00; și în perioada 5-7 ianuarie, între orele 09:00-18:00.

ROG Strix SCAR și Strix G, noul ROG Strix SCAR 18 (G834): Doboară toate barierele

Noul ROG Strix SCAR 18 (G834) a fost proiectat pentru pentru pasionații de sporturi electronice. Este o adevărată mașinărie de gaming, care a integrat puterea și confortul unui PC desktop într-un laptop echipat cu componente de top, ajutând jucătorii să capteze toată lumina reflectoarelor prin performanțele maxime dezvoltate. În mod impresionant, G834 este primul laptop ROG care dispune de un ecran Nebula de 18 inci, cu specificații de până la QHD 240 Hz.

ROG Strix SCAR este, de asemenea, disponibil în configurații cu diagonale de 16 sau 17 inci. Modelele de 16 și 18 inci sunt echipate cu procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13980HX de generația a 13-a, cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție. ROG Strix SCAR 17 dispune de un procesor ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 9 Zen 4, în timp ce ROG Strix SCAR 16 oferă o portabilitate incredibilă, cu un afișaj Nebula HDR de 16 inci Mini LED QHD 240 Hz, pentru redarea unor efecte vizuale uimitoare.

Toate modelele Strix sunt echipate cu plăci grafice ce urcă în gamă până la un GPU NVIDIA GeForce RTX 40 pentru laptop cu Advanced Optimus, și sunt concepute pentru jocuri cu rate de refresh ridicate. Jucătorii pot experimenta o putere incredibilă și să atingă potențialul maxim grație metalului lichid Conductonaut Extreme aplicat pe procesor, tehnologiei Tri-Fan, orificiilor de ventilație în toate direcțiile și a răcirii inteligente ce oferă cea mai bună performanță chiar și în rularea unor sarcini intensive.

Și asta nu e totul. Modelele Strix sunt echipate cu Dolby Atmos® Virtual Surround pentru un sunet clar și cristalin în timpul acțiunii. Sistemul de anulare a zgomotului bidirecțional prin AI filtrează zgomotul de fond atât pentru intrarea audio, cât și la redare, astfel încât vocea fiecăruia să se audă puternic și clar.

Laptopurile Strix pot avea baterie de 64 Wh sau de 90 Wh, cu încărcare Type-C® la 100 W pentru utilizarea în deplasări. Interfața WiFi 6E și portul Ethernet oferă conectivitate de ultimă generație pentru un lag minim atât pe rețelele cu fir, cât și pe cele wireless compatibile.

Toate ecranele sunt dotate cu Dolby Vision® HDR și NVIDIA G-SYNC® pentru imagini de calitate, fără ruperi de cadre sau sacadări ale imaginii. Timpul de răspuns rapid conduce la mișcări clare, astfel încât jucătorii să poată lua deciziile perfecte la nivel de pixel în confruntările virtuale foarte dinamice. În plus, formatul spațios al tastaturii face gamingul și mai confortabil. Iluminarea RGB per tastă compatibilă cu Aura Sync – atât pe tastatură, cât și pe bara de lumini – precum și capacele Armor care se pot personaliza, ajută jucătorii să-și imprime stilul asupra dispozitivului.

Seriile ROG Zephyrus: Depășește-ți realitatea

ROG Zephyrus G14 este un laptop de gaming abil, care dispune de un ecran vibrant de 14 inci, ROG Nebula HDR Mini LED QHD 165 Hz, validat Pantone® și cu un raport de aspect 16:10. Poate integra și alte panouri, precum unul QHD 165 Hz sau unul FHD 144 Hz. Supra-încălzirea nu e o temă de îngrijorare în cazul său, sistemul de răcire fiind proiectat cu precizie – are o cameră de vapori care acoperă CPU-ul și GPU-ul, un compus termic din metal lichid aplicat pe procesor, precum și două ventilatoare Arc Flow Fans® cu 84 de pale. Bateria cu capacitate de 76 Wh le permite jucătorilor să rămână activi indiferent unde s-ar afla.

Toate modelele Zephyrus au difuzoare Dolby Atmos, o matrice de microfoane 3D cu mai multe moduri de înregistrare și un sistem de anulare a zgomotului AI în ambele direcții pentru conversații clare. Modelele G14 și M16 dispun de o cameră FHD cu IR, iar modelul G16 are o cameră IR HD 720P. Toate acestea oferă suport pentru Windows Hello. Ecranele sunt validate Pantone, au suport Dolby Vision, iar balamaua ErgoLift 180° asigură o utilizare și mai confortabilă. Gama largă de opțiuni de conectivitate include WiFi 6E și un port USB Type-C de 100 W cu DisplayPort™ 1.4 și suport pentru încărcarea laptopului sau a altor dispozitive de la acesta.

ROG Zephyrus G16 este echipat cu un procesor până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a și un GPU NVIDIA GeForce RTX 40 pentru laptop cu un TGP maxim de 120 W, comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus. ROG Zephyrus G14 integrează un procesor ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 9 Zen 4 și un GPU până la NVIDIA GeForce RTX 40 pentru laptop cu un TGP maxim de 125 W, comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus. ROG Zephyrus M16 are în echiparea de top un procesor Intel Core i9-13900H din generația a 13-a și un GPU NVIDIA GeForce RTX 40 pentru laptop cu un TGP maxim de 145 W, comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus. Atât G16, cât și M16 oferă suport Thunderbolt™ 4. Modelele M16 și G14 beneficiază, în funcție de configurație, de panoul AniMe Matrix pentru a pune în valoare pe deplin personalitatea utilizatorului.

Ecranul lui ROG Zephyrus G16 este ROG Nebula Display format 16:10, raportul ecran/corp urcând la 94%. Laptopul dispune de o baterie de 90 Wh și oferă ieșire video HDMI® 2.1. ROG Zephyrus M16 are în dotare un afișaj ROG Nebula HDR format 16:10, specificațiile variind până la QHD Mini LED 240 Hz, 3 ms, cu suport G-SYNC. Raportul ecran/corp este în acest caz de 92%. De asemenea, laptopul folosește tehnologia ROG Intelligent Cooling™ Tri-fan cu un radiator pe toată lățimea sa. Are în dotare o baterie mare de 90 Wh, cu încărcare rapidă și Power Delivery 3.0.

ROG Flow X13 (GV302) și ROG XG Mobile (GC33): Construit să se adapteze. Ultra-compact.

ROG Flow X13 este echipat cu un procesor AMD Ryzen 9 Zen 4 și un GPU NVIDIA GeForce RTX din seria 40 pentru laptopuri. Are un design convertibil, cu ecran rabatabil la 360°, care îi permite patru moduri de funcționare: laptop, tabletă, cort și stand. Pentru a dezlănțui o putere suplimentară și pentru a oferi o experiență similară stațiilor de lucru sau de gaming de tip desktop, este suficientă conectarea plăcii grafice externe (opționale) XG Mobile cu un GPU NVIDIA GeForce RTX din seria 40 pentru laptop. Compusul din metal lichid aplicat pe CPU și cele trei orificii de evacuare dedicate permit atingerea performanțele maxime posibile. Dispozitivul are o baterie de 75 Wh, cu încărcare rapidă prin USB Type-C 100 W, adaptorul din pachet furnizând 130 W. Șasiul ultra-compact de 13 inchi oferă mobilitate și o portabilitate perfectă.

ROG Flow X13 oferă două opțiuni de afișaj: Nebula QHD 165 Hz sau FHD 120 Hz. Ecranul tactil validat Pantone și cu suport Dolby Vision este acoperit cu Corning® Gorilla® Glass DXC pentru rezistență la zgârieturi, iar tehnologiile G-SYNC și Advanced Optimus conduc la redarea unor imagini uimitoare. Printre celelalte dotări ale laptopului se numără: camera web FHD cu IR și suport Windows Hello,  tastatura de 15 inchi de dimensiuni mari pentru o tastare confortabilă, touchpad-ul spațios, sunetul Dolby Atmos de calitate superioară și funcția de anulare bidirecțională a zgomotului de fond prin AI.

ROG Flow X16 (GV601): Polivalent. Cât se poate de impresionant

ROG Flow X16 adoptă designul convertibil prin rotirea ecranului la 360° pentru patru moduri distincte de lucru: laptop, stand, cort și tabletă. Acesta include suport tactil pentru modul tabletă și suport pentru pentru a lua notițe și a desena cu precizie folosind un stilou digital. Jucătorii se vor putea bucura de performanțe de top, bazându-se pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a, o placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX seria 40 pentru laptop, stocare pe SSD PCIe 4.0 x4 cu capacitate de până la 2 TB și până la 16 GB de memorie DDR5-4800 pe două sloturi SO-DIMM cu posibilitatea de upgrade.

Ecranul Nebula HDR de tip mini LED redă efecte vizuale deosebite, având o luminozitate de până la 1100 niți, până la 1024 de zone de reglare a iluminării, rezoluție QHD, rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 3 ms și raport de aspect de 16:10. De asemenea, redarea culorilor este validată Pantone, gamutul DCI-P3 este acoperit 100%, laptopul având suport Dolby Vision HDR și o ieșire video HDMI 2.1 de ultimă generație. Laptopul include și un port USB4® Type-C cu Thunderbolt 4.

Pe partea de răcire, Flow X16 adoptă noul sistem Tri-Fan cu ventilatoare Arc Flow și radiatoare mari cu aripioare zimțate ce extind la maximum suprafața de disipare a căldurii. În plus, procesorul este răcit cu un compus termic din metal lichid, iar filtrele de praf asigură performanțe consistente în condiții stabile.

ROG Flow Z13 (GZ301): Un dispozitiv. Jocuri infinite.

Puternica tabletă de gaming ROG Flow Z13 (GZ301) a fost echipată cu un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a și un GPU până la NVIDIA GeForce RTX din seria 40 pentru laptop, cu suport G-SYNC și DDS 2.0, totul încadrându-se într-un șasiu de 13 inci care cântărește doar 1,1 kg și are o grosime de 12 mm. Jucătorii se pot bucura de jocuri ca pe o consolă, în timp ce se află în deplasare, bucurându-se de unghiuri de vizualizare multiple prin ajustarea standului până la 170°, precum și de suportul pentru GPU-ul extern XG Mobile. GZ301 permite interacțiuni prin mouse și tastatură, controler și interfața tactilă.

Jucătorii pot vedea imagini mai clare pe afișajul QHD 165 Hz Nebula Display de 13 inchi, cu un raport de aspect 16:10 și o acoperire DCI-P3 de 100%. Ecranul tactil este acoperit cu Gorilla Glass DXC pentru protecție împotriva zgârieturilor, iar camera web FHD cu IR oferă suport pentru Windows Hello. Atunci când este pornit, Z13 va rămâne mereu rece. Formatul său 2-în-1 crește eficiența fluxului de aer, iar camera de vapori și răcirea cu metal lichid sporesc capacitatea de transfer de căldură, laptopul fiind extrem de silențios chiar și la sarcină maximă. În același timp, există și un profil de răcire ambientală la 0 dB.

Stilul și confortul în gaming sunt facilitate de tastatura RGB detașabilă de 15 inchi și alimentarea USB-C folosind un încărcător de 130 W sau un powerbank. Sunetul Hi-Res cu suport Dolby Atmos, amplificatorul inteligent, funcția de anularea bidirecțională a zgomotului de fond prin AI și suportul Thunderbolt 4 facilitează o experiență audio ideală pentru jocuri.

ROG Swift Pro PG248QP: Primul monitor de gaming din lume cu rată de reîmprospătare de 540 Hz

ROG Swift Pro PG248QP este primul monitor de gaming cu rată de reîmprospătare de 540 Hz. Am  atins această bornă de performanță mulțumită noii tehnologii TN pentru esports (E-TN), care oferă timpi de răspuns cu 60% mai rapizi decât panourile TN standard, oferind rate de reîmprospătare foarte rapide și o claritate uimitoare. Standul monitorului are un design nou cu prinderi retractabile blocabile, conducând la o  amprentă mult mai mică a bazei, eliberând pupitrul jucătorilor profesioniști.

Monitorul FHD (1920 x 1080) de 24,1 inchi cu rată de reîmprospătare ultra-rapidă de 540 Hz (OC) este conceput pentru jucătorii profesioniști și pentru un gameplay captivant. Procesorul G-SYNC include un NVIDIA Reflex Analyzer încorporat care monitorizează latența sistemului de la un capăt la altul pentru a oferi cea mai bună experiență de joc. În plus, DAC-ul ESS încorporat redă un sunet surround și aduce îmbunătățiri efectelor de focuri de armă și pași, oferind o latență audio aproape de zero.

ROG Swift OLED PG27AQDM

ROG Swift OLED PG27AQDM este primul monitor de gaming ROG OLED 1440p cu o rată de reîmprospătare foarte rapidă de 240 Hz și un timp de răspuns de 0,03 ms. Este prevăzut cu un strat de microtextura anti-reflexie care reduce reflexiile pentru o experiență de vizionare mai bună în toate condițiile de iluminare și oferă o luminozitate de până la 1000 niți (3% din ecran cu HDR pornit).

Designul termic al sistemului de răcire a fost îmbunătățit considerabil pentru a ajuta la reducerea efectului de burn-in. Acesta are un radiator personalizat și o nouă schemă internă pentru a îmbunătăți răcirea. Fluxul de aer intern a fost optimizat, iar gurile de aerisire superioare sunt mai mari pentru o mai bună degajare a căldurii. Aceasta este disipată mai uniform pe partea din spate a monitorului. Temperatura medie este cu 5% mai mică în comparație cu alte monitoare de gaming OLED de 27 inchi. Optimizarea inteligentă a tensiunii asigură o luminozitate constantă pentru fiecare pixel prin controlul tensiunii aplicate acestuia. ROG a lucrat îndeaproape cu producătorul de panouri pentru a determina corelația dintre luminozitatea OLED, nivelul de tensiune și temperatura de funcționare. Un algoritm inteligent creat pentru panou optimizează tensiunea în funcție de schimbările de temperatură pentru a asigura o luminozitate constantă pe tot panoul.

ROG Swift OLED PG27AQDM ROG Swift dispune, de asemenea, de funcția Uniform Brightness (luminozitate uniformă), care menține nivelul de iluminare chiar și atunci când ferestrele albe se schimbă brusc. În plus, noul software DisplayWidget Center facilitează utilizarea mouse-ului pentru a modifica funcțiile sistemului și setările OLED printr-o interfață intuitivă.

ROG Rapture GT-BE98: Primul router de gaming WiFi 7 quad-band din lume

ROG Rapture GT-BE98 este primul router de gaming WiFi 7 cu patru benzi. Valorificând întregul potențial al WiFi 7 cu suport pentru canale de 320 MHz în banda de 6 GHz, acesta oferă viteze cu până la 160% mai rapide decât generația anterioară. În plus, cu modulația 4K QAM care poate împacheta mai multe date în transmisii, ratele maxime de transfer sunt cu până la 20% mai mari, oferind viteze incredibile de până la 25.000 Mbps. Mai mult, cu două caracteristici revoluționare suplimentare, Multi-Link Operation și Multi-RU Puncturing, GT-BE98 oferă conexiuni wireless mai eficiente și mai fiabile.

Multi-Link Operation presupune transmiterea simultană pe diferite benzi și canale pentru a crește lățimea de bandă către dispozitiv, reducerea latenței și îmbunătățirea fiabilității. Multi-RU Puncturing segmentează lățimea de bandă a unui canal în unități mai mici permițând perforarea pentru a elimina interferențele pentru lățimea de bandă rămasă și pentru a crește eficiența.

Jucătorii se pot bucura de viteze de transfer de date de până la 10X mai rapide pentru sarcinile care necesită lățime de bandă cu un port WAN/LAN de 10 Gbps și două porturi LAN de 10 Gbps. În plus, pentru utilizatorii care locuiesc în case mai mari, funcția exclusivă ASUS RangeBoost Plus îmbunătățește raza semnalului și acoperirea generală. Nu în cele din urmă, accelerarea jocurilor pe trei niveluri, facilitate exclusivă ROG, oferă experiențe de joc fantastice.

Colaborarea dintre ROG și Aim Lab: Ridicăm ștacheta pentru gaming-ul sportiv

Mouse-ul de gaming ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

ROG și Aim Lab, antrenorul a milioane de jucători de FPS din întreaga lume, au colaborat pentru a crea noi periferice care să ajute jucătorii să-și dezlănțuie întregul potențial.

Mouse-ul wireless de gaming ROG Harpe Ace Aim Lab Edition a fost creat pentru concurenții sporturilor electronice și profesioniștii aspiranți din lumea jocurilor. Proiectat pentru gaming-ul competitiv de tip FPS, acest mouse ultra-ușor de 54 de grame, cu formă ambidextră, a fost dezvoltat împreună cu profesioniștii din domeniul sporturilor electronice de la Aim Lab, oferindu-le jucătorilor suportul pentru palmă și stabilitatea optime, astfel încât aceștia să poată exercita un control mai bun printr-o prindere strânsă. Această colaborare epică a dus, de asemenea, la Aim Lab Settings Optimizer, o caracteristică software Aim Lab exclusivă pentru mouse-ul ROG Harpe Ace, care ajută jucătorii să analizeze și să adapteze setările optime pentru punctele lor forte și performanțele lor.

Mouse-ul oferă, de asemenea, conectivitate în trei moduri cu o flexibilitate de neegalat – cu fir prin USB, prin RF de 2,4 GHz cu latență redusă, plus modul Bluetooth® care permite asocierea a până la trei dispozitive. Tehnologia wireless ROG SpeedNova oferă o latență redusă, performanță wireless fiabilă și eficiență energetică optimizată în modul RF de 2,4 GHz. Setările mouse-ului utilizate frecvent pot fi ajustate direct prin apăsarea diferitelor combinații de butoane ale mouse-ului, ceea ce îl face perfect pentru calibrările din deplasare. Switch-urile ROG Micro garantează o durată de viață de 70 de milioane de clicuri și oferă un clic controlat și consistent. În plus, mouse-ul este livrat cu un set de benzi antiderapante, ce asigură aderență și conferă stil.

Mouse Pad-ul ROG Hone Ace Aim Lab Edition pentru gaming

ROG Hone Ace Aim Lab Edition este un mouse pad de dimensiuni mari pentru jocuri, conceput pentru a funcționa cu Aim Lab X ROG 360 pentru a ajuta jucătorii FPS să-și îmbunătățească precizia loviturilor și plasarea consecventă a țintei. Hone Ace are o suprafață de pânză hibridă care permite o frecare optimă, un nano-capac de protecție care respinge apa, uleiul și praful, precum și o bază din cauciuc moale antiderapant cu o cantitate potrivită de spumă pentru confortul în timpul jocurilor.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, ROG Hone Ace Aim Lab Edition și tastatura de gaming ROG Falchion Ace 65% formează colecția Ace, o nouă gamă ROG care urmărește să ajute jucătorii esports de pretutindeni să-și atingă potențialul maxim.

Tastatura de gaming ROG Azoth: Când tastatura de gaming întâlnește tastatura DIY

ROG Azoth este o tastatură wireless format 75%, plină de caracteristici DIY premium. Jucătorii se pot bucura de experiențe de tastare fără precedent, experiențe care au la bază designul de montare cu garnitura de silicon inclusă, comutatoarele mecanice ROG NX cu amortizare în trei straturi, interschimbabile în timpul funcționării și prelubrifiate din fabrică, stabilizatoarele de tastatură ROG, capacele de tastatură ROG PBT doubleshot și kitul de lubrifiere a comutatoarelor inclus în pachet.

ROG Azoth are, de asemenea, un ecran OLED cu comenzi intuitive, conectivitate convenabilă în trei moduri cu tehnologie wireless SpeedNova în modul 2,4 GHz și suportă MacOS. Gamerii pot folosi modul Bluetooth pentru a se conecta și comuta între trei dispozitive în același timp, iar tehnologia wireless ROG SpeedNova oferă o autonomie de până la peste 2000 de ore de joc cu latență redusă în modul wireless RF de 2,4 GHz (ecranul OLED și iluminarea RGB dezactivate). Alternativ, tastatura poate fi utilizată prin USB cu fir. Două perechi de piciorușe de tastatură de înălțimi diferite oferă până la trei poziții de înclinare.

Controlerul pentru PC ROG Raikiri Pro: Configurări nelimitate

Primul controler certificat Xbox® cu trei moduri de conectare, ROG Raikiri Pro, le oferă jucătorilor posibilitatea de a se conecta prin Bluetooth, RF de 2,4 GHz sau USB cu fir – ceea ce-l face perfect pentru jocurile pe PC-uri, pe laptopuri și pe consolele Xbox de ultimă generație. ROG Raikiri Pro oferă toate comenzile și opțiunile de personalizare de care jucătorii au nevoie. Aceștia își pot personaliza Raikiri Pro cu imagini, text sau animații personalizate pe ecranul OLED încorporat. Sau, îl pot folosi pentru a afișa nivelul de încărcare, starea microfonului și indicatorii de profil. Două butoane din partea de sus a Raikiri Pro permit utilizatorilor să comute între profilurile controlerului în timp ce se află în mijlocul unui joc.

Mai mult, patru butoane din stânga și din dreapta din spate pot fi programate pentru comenzi în joc, cum ar fi taste rapide sau comutarea sensibilității joystick-ului. Jucătorii pot ajusta chiar și vibrațiile, zonele moarte și alte setări prin intermediul aplicației Armoury Crate. Mai mult, blocajele fizice ale declanșatorului le permit jucătorilor să seteze valoarea cursei pentru ambele declanșatoare din stânga și dreapta. De asemenea, integrează un DAC ESS pentru un sunet captivant, plus un jack audio de 3,5 mm pentru căști și un buton de mute.

ROG Destrier Ergo Gaming Chair: Ergonomic, construit pentru toate scenariile

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo are estetica futuristă a unui cyborg, fiind proiectat cu niveluri excepționale de ajustare pentru a asigura confortul maxim în timpul jocului. Construit cu un cadru din aluminiu rezistent, plasă respirabilă și spumă PU confortabilă, acesta oferă un confort sublim. Dispune de suporturi pentru cap și lombar, cu brațe luxoase din PU, care au un mod special de înălțare doar pentru jocurile mobile. Un panou acustic detașabil protejează jucătorii de diverse distrageri pentru o experiență și mai captivantă în jocuri.

Desktop compact de gaming cu putere concentrată – ROG G22CH

ROG Strix G22CH are un design compact într-un volum de 10 litri, care permite o compatibilitate incredibilă a componentelor fără a crește amprenta la sol. Acest design optimizat pentru fluxul de aer poate susține un sistem de răcire cu aer sau cu lichid, ambele opțiuni potrivindu-se cu ușurință în acest șasiu compact. Utilizatorii se pot juca și face streaming în același timp, datorită puterii incredibile a unui procesor Intel Core i9 din a 13-a generație și a celui mai recent GPU NVIDIA RTX. Dispunând de un design intuitiv, ce nu necesită unelte, întreținerea și posibilitatea de upgrade sunt facile în cazul tuturor componentelor majore, în ciuda dimensiunilor subțiri. Suportul software robust include Aura Sync, anularea bidirecțională a zgomotului prin AI și sunetul captivant Dolby Atmos.

To Top