Stiri

ASUS a adus în România un nou laptop pentru grafică: ProArt StudioBook Pro 17

ASUS ProArt StudioBook Pro 17
ASUS ProArt StudioBook Pro 17

La final de 2019, ASUS a adus în România unul din laptopurile prezentate la IFA 2019, din noua gamă ProArt extinsă de la monitoarele profesionale la sisteme PC, serie care se adresează creatorilor avansați și pretențioși. StudioBook Pro 17 W700G1T este o stație grafică mobilă care integrează soluții NVIDIA Quadro alături de procesoare Intel Core i7 (gen 9) sau Intel Xeon E-2276M. Prețurile pornesc de la 10.000 de lei, în funcție de configurație (vezi link mai jos).

Performanțele modelului intrat recent pe piața românească sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Are 16GB memorie RAM și o soluție SSD de stocare ultra-rapidă ce returnează rapid datele cerute, încărcarea și prelucrarea fișierelor grafice fiind mai ușoară ca niciodată.

Atât modelele echipate cu procesor Intel Xeon E-2276M, cât și cele cu procesoare Core i7, beneficiază de grafica de nivel profesionist NVIDIA Quadro T1000. Acestă grafică de top este compatibilă cu DirectX 12 și oferă putere grafică pentru cele mai dificile proiecte. Soluția de răcire oferă un flux de aer îmbunătățit, asigurând o eficiență deosebită, cu un nivel de zgomot de până la 35db, chiar și atunci când procesorul și acceleratorul grafic sunt solicitate la maximum.

ProArt StudioBook Pro 17 mizează pe un ecran cu acuratețe profesională

ProArt StudioBook Pro 17 are un ecran NanoEdge de 17 inchi  cu rezoluție WUXGA (1920×1200) și un spectru de culoare extins, ce oferă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Fiind validat PANTONE și acoperind 97% spectrul de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 întrunește cerințele standardelor cinematice.

ProArt StudioBook Pro 17 este echipat cu soluția exclusivă NumberPad, un touchpad revoluționar ce include o tastatură numerică, cu iluminare LED pentru introducerea mai rapidă a datelor. Acest touchpad cu funcționalitate dublă își menține funcția de cursor chiar și atunci când NumberPad este activat.

VEZI PREȚUL ONLINE

To Top