Stiri

Laptopul ASUS ROG G74Sx în România

ASUS ROG G74Sx

ASUS a lansat notebook-ul ROG G74Sx, inaugurând cea de-a patra generație a seriei G destinate pasionaților de jocuri. Antrenând puterea noilor procesoare Intel Core i7 și a graficii NVIDIA GTX 560M GPU cu 3GB de memorie VRAM GDDR5, ROG G74Sx este cel mai rapid laptop de jocuri aflat pe piață, stabilind noi recorduri în 3DMark11 și 3DMark Vantage. Cu suport DirectX 11, G74Sx redă o grafică fluidă și efecte spectaculoase în jocuri.
Sistemul de ventilație se află în partea din spate și a fost îmbunătățit la rândul său, fiind format acum din două ventilatoare inteligente, care răcesc în mod independent procesorul și nucleul grafic. Când procesorul este în sarcină, ventilatorul pentru nucleul grafic va porni automat pentru a asista răcirea acestuia și viceversa, păstrând o temperatură optimă pentru G74Sx. Sistemul de răcire evacuează aerul cald prin fantele estetice din spate, iar nivelul redus de zgomot favorizează jocul îndelungat.

Easy Upgrade Cover este o particularitate cu totul nouă. Utilizatorul poate desface cu o simplă monedă panoul de sub G74Sx și să schimbe memoria sau hard disk-ul , într-un mod simplu, rapid și ușor. Cu suportul necesar pentru 16GB memorie și două sloturi pentru hard disk-uri, capacul Easy Upgrade Cover va fi singura parte deschisă când va veni timpul pentru un upgrade.

În România vor fi disponibile două modele G74Sx. O configurație cu procesor Intel Core i7 2630QM, hard hibrid 500GB SSH 7200 RPM, 8G RAM DDR3 și ecran Full HD va costa în jur de 4699 RON (TVA inclus), iar prețul variantei cu stocare 160GB SSD și hard disk de 750GB 7200 RPM, RAM 16G DDR3, ecran Full HD & 3D, ochelari 3D și sistem de operare Windows 7 Ultimate se va ridica la aproximativ 8199 RON (TVA inclus).

ASUS ROG G74Sx

Official ASUS G74Sx-3DE Unboxing: youtube.com/watch?v=F0HfxjMJbtg
Preview imagini – amator: youtube.com/watch?v=opAGw0aR7NI

To Top