Stiri

Laptopul MSI Creator 17 este disponibil în România

MSI Creator 17
MSI Creator 17

Laptopurile foarte puternice sunt dispozitive râvnite de profesioniștii din domeniul creație digitale. Din păcate pentru cei mai mulți utilizatori, pasionați de tehnologie, laptopurile cu grafică puternică sunt intangibile din cauza prețurilor piperate.

MSI răspunde nevoilor creatorilor de conținut și anunță disponibilitatea în magazinele din România a modelului Creator 17, primul laptop din lume echipat cu ecran Mini LED. Mini LED este o tehnologie nouă, ce are potențialul de a fi utilizată pe toate afișajele electronice. Are o structură mai simplă, cu performanțe mai bune, combinând toate punctele forte ale altor tehnologii de afișare. Pentru creatorii de conținut care doresc o calitate remarcabilă a imaginii, cu performanțe HDR 4K și luminozitate ridicată, Mini LED este alegerea logică pentru următorul lor laptop.

Ecranul Mini LED al noului Creator 17 poate atinge standardul HDR 1000 și o iluminare de 1000 nits. Acesta este de cel puțin două ori mai luminos decât omologii săi, ecrane LED sau OLED obișnuite. Motivul pentru care HDR arată mult mai bine este faptul că oferă imagini cu luminozitate extrem de ridicată, un nivel mai mare de contrast între zonele luminoase și cele întunecate de pe ecran, utilizând în același timp mai multe culori pentru a crea o imagine mult mai realistă.

Echipat cu cel mai recent procesor Intel Core i7 din a 11-a generație, Creator 17 oferă performanțe mai rapide cu 8 nuclee. Noua generație este concepută pentru multitasking. Fie că vorbim despre design grafic, editare video, 3D sau gaming, Creator 17 oferă un flux de lucru fluid, economisind timp pentru a dezvolta mai multe idei. Dispozitivul este subțire și puternic și vine echipat cu o placă video nVidia GeForce RTX 3070, memorie DDR4 până la 32GB și stocare pe un SSD PCIe de 1TB.

Creator 17 este, de asemenea, echipat cu cel mai rapid cititor de carduri din lume UHS-III ce atinge o viteză de până la 624 MB pe secundă. În plus, portul Thunderbolt 4 poate suporta o ieșire de până la 27W (9V/3A) pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile.

To Top