Stiri

Laptopul ZenBook Duo UX481 poate fi cumpărat din magazinele din România

ASUS ZenBook Duo UX481
ASUS ZenBook Duo UX481

Laptopul ZenBook Duo UX481, recent laureat Good Design Award 2019, este disponibil pe piața locală. În spiritul sloganului „In Search of Incredible”, noul model urmărește perfecțiunea în toate privințele, oferindu-le utilizatorilor o experiență incredibilă. Premiul Good Design Award 2019 evidențiază angajamentul continuu al companiei ASUS pentru inovație și proiectarea de calitate. Distincțiile Good Design Award sunt recunoscute de International Design Alliance și au ajuns la ediția a 63-a.

VEZI OFERTELE ONLINE PENTRU ZENBOOK DUO UX481

ZenBook Duo UX481 este un notebook portabil inovator, ce dispune de ASUS ScreenPad Plus – ecranul tactil secundar cu lățime completă, ce extinde capacitățile de interacțiune. ScreenPad Plus este integrat perfect cu ecranul principal și oferă posibilități nelimitate pentru creatorii de conținut prin fluxurile de lucru ce îmbunătățesc productivitatea. Cu ajutorul funcțiilor încorporate, cele două afișaje vor interacționa perfect prin intermediul aplicațiilor adaptive, numeroaselor utilitare avansate și a soluției foarte intuitive de administrare a ferestrelor.

Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scriere de Mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă. Alte funcții de control rapid deosebit de utile sunt și Comutare Aplicații (App Switcher), ViewMax și Schimbare Sarcina Activă (Task Swap) pentru interacțiuni intuitive între ecranul principal și ScreenPad Plus. De asemenea, Grup Sarcini (Task Group) îți permite blocarea în modul de lucru prin deschiderea mai multor sarcini de lucru printr-o singură apăsare de buton.

Cu ZenBook Duo UX481, utilizatorii își vor putea pune în valoare creativitatea fără efort. Notebook-ul are la bază procesoare Intel Core de generația a 10-a, iar anumite versiuni integrează acceleratorul grafic NVIDIA GeForce MX250. Ecranul principal NanoEdge are o diagonală de 14”, rezoluție FullHD, fiind validat PANTONE. Marginile sale aproape invizibile conduc la un raport ecran-corp de 90% pentru imagini captivante. Camera IR integrată în rama superioară permite autentificarea ultra-rapidă pe laptop, printr-o singură privire, chiar și în condiții de iluminare slabă.

ZenBook Duo oferă posibilități extinse de conectivitate: 2 porturi USB 3.1 Tip A, un USB 3.1 Tip C (USB-C), ieșire HDMI, cititor de carduri MicroSD și conexiune wireless ultra-rapidă Intel Wi-Fi 6 (Gig+).

În România, ZenBook Duo este disponibil în configurații multiple, cu procesoare Intel Core i5-10210U sau i7-10510U, cu sau fără placă video dedicată NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB GDDR5 (UX481FL sau UX481FA). Capacitatea RAM poate fi de 8GB sau 16GB. Toate variantele dispun de stocare ultra-rapidă pe SSD de 512GB și au sistem de operare Windows 10. Prețurile de lansare pornesc de la aproximativ 5999 lei (taxe incluse).

To Top