Stiri

Lenovo oferă 128GB în noua tabletă Miix2 de 8 inci

Lenovo Miix2
Lenovo Miix2

Lenovo a anunțat lansarea noii tablete Miix2 de 8 inci cu Windows 8.1., un dispozitiv multi-modal care încorporează un procesor Intel quad-core și un ecran IPS cu unghi larg și cu afisaj de înaltă definiție.

Măsurând numai 8.35 mm grosime și cântărind aproximativ 350 g, noua tabletă Lenovo Miix2 are un ecran în format 16:10 care echilibrează experiența vizuală şi portabilitatea. Ecranul WXGA sensibil la zece puncte de atingere (10-point-multi touch) are o rezoluție de 800 x 1280 și un unghi de 178 grade. Echipată cu două camere web, una în față (2MP) și una în spate (5MP), această tabletă este concepută pentru conexiuni video şi schimb de poze. Prevăzută cu Windows 8.1, tableta Lenovo Miix2 de 8 inci beneficiază de îmbunătățirile de ultimă oră ale sistemului de operare de la Microsoft.

Sub „capotă” Lenovo Miix2 de 8 inci are un puternic procesor Intel Bay Trail-T Quad Core, bazat pe arhitectura lui Intel Atom S și integrat cu Intel HD Graphics (Gen7), având tehnologia Clear Video HD pentru performanță video. Această combinație de viteză şi responsivitate diferenţiază Miix 2 de restul tabletelor şi descătuşează întregul potenţial al sistemului de operare Windows 8.1. Cu un volum de stocare de eMMC de 128GB de (extensibil cu încă 32GB cu ajutorul unui card SD) perfect pentru videoclipuri, muzică și poze, tableta Miix2 este dedicată utilizatorilor care sunt mereu pe drumuri.

Lenovo Miix2

Lenovo Miix2

To Top